Tire’nin en önemli gündem maddelerinden biri olan ve üzerinde her gün yeni tartışmaların yaşandığı Tire Belevi Yolu’nda seferberlik ilan edildi. Onlarca kamyon ve iş makinesi Belevi Yolu’ndaki çalışma sahasına sevk edildi. Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı da çalışmaları yerinde takip etti. İlk olarak şantiyeyi ziyaret eden Falakalı, daha sonra yol kenarında kamera karşısına geçti. Yol çalışmaları ile ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan Falakalı, birbirinden önemli bilgiler aktardı.

‘SEFERBERLİK İLAN ETTİK’

Bugün itibariyle Belevi Yolu’nda seferberlik ilan edildiğini söyleyen Falakalı şöyle konuştu;

Ramazan Bayramı öncesi basında yol çalışmalarının durdurulduğuyla ilgili bazı haberler çıkmıştı. Biz de o haberleri yalanlamış, çalışmaların bayram arkası devam edeceğini belirtmiştik. Bugün 24 kamyon, 4 ekskavatör ve silindirlerle şantiyemiz yeniden çalışmaya başladı. Şu anda Ege Bölgesi’nde bulunan 56 karayolları şantiyesi içinden tek çalışan Tire-Belevi şantiyesidir. Biz bu yolu en kısa sürede tamamlayıp, Tire halkı başta olmak üzere tüm bölge halkımızın hizmetine sokacağız.

Kamulaştırmalarla ilgili bazı sorunlar yaşıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Her şey ortadadır. Devletimiz ödenekleri yapıyor. Bir an önce kamulaştırmaları tamamlamak için vatandaşlarımızdan hassasiyet bekliyoruz.

‘TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ, İzmir Milletvekillerimiz ve İzmir İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz

Editör: Haber Merkezi