10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Tire’de görev yapan basın mensuplarını öğle yemeğinde ağırlayan Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, gazetecilerin gününü kutladı.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire Belediyesi Toptepe Aile Gazinosu’nda tertip edilen yemekli organizasyona, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in katılması beklenirken, rahatsızlığı sebebiyle toplantıya yemeğe, Başkanı temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler katıldı.


Yemeğe Radyo Yeşil Tire Sahibi Ersin Hattatoğlu, Radyo Show 94 Sahibi Nurten Yalçın, HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik, Tire Belediyesi Basın Bürosu personelinden Fatih Şaşmaz (İHA Temsilcisi), Nihal Koç, Şeref Şenki, Necmi Tuğrul katılım gösterdiler. CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan’ı temsilen ise Tire CHP Eğitim Sekreteri İbrahim Koç katıldı.

 

GAZETECİLİK ZOR İŞTİR

Yemekte  gazetecilere hitaben bir konuşma yapan Önler, “Gazetecilik zor iştir. Özellikle yerelde bu işi gerektiği gibi yerine getirmek daha da zordur. Tüm emekçi basın çalışanlarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

Daha sonra söz alan İbrahim Koç ise, “Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü, partimiz, ilçe başkanımız ve şahsım adına kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi