Arazoğlu ve yönetiminin de yer aldığı etkinlikte vizyona giren Eren Bülbül’ün hayatının anlatıldığı, ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filmi öğrenciler ve öğretmenler ile birlikte izlendi.

Her gün çalışmalarına hız kesmeden devam eden Arazoğlu, “Çalışmalarımızı bilinçli ve sağlam adımlarla yapıyoruz. Ekibimiz güçlü ve dinamik arkadaşlarımızdan oluşuyor. Reklam,basım ve yayında, projelerin oluşturulmasında, telefon trafiğimizde, çalışmalarımızdaki sıralama ve yapacağımız işlerin önceliği ve sonrasının takibinde, mahallelerdeki görevli arkadaşlarımızın ve bizim atacağımız her adımda görev paylaşımı yaptığımız muhteşem, azimli ve gerçekten Bayındır esnafı için çalışıp uyumayan hareketli bir kadromuz var. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Seçimi kazandığımız takdirde bu disiplinli çalışmalarımız kat kat artacak ve Bayındır hak ettiği esnaf odasına kavuşacak” dedi

"GENÇLERİMİZİ UNUTMADIK"

“Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmini izleyen geleceğimizin söz sahibi olacak olan öğrencilerimize, evlatlarımıza Allah zihin açıklığı versin. Onlar bizim geleceğimiz. Faaliyetlerimiz ve projelerimiz arasında gençlerimizi unutmadık. Bundan sonraki süreçte değerli Bayındırlı gençlerimizle kaynaşacağımız programlar düzenleyip gençlerimize gelecek hayatlarında yön verecek faaliyetler, seminerler, programlar düzenleyeceğiz ” dedi.

Editör: Haber Merkezi