Tire’deki basın mensupları, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi’yi makamında ziyaret etti.

 

Tireli basın mensupları, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. Yıldönümü nedeniyle Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ve personeli ziyaret ettiler. Ziyarete Yeni Asır Bölge Temsilcisi Nadir Uysal, DHA Muhabiri Kamuran Kızılboğa, AA Muhabiri Dilek Ayvalı, Haber Tire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik katıldı.

Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, “Teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılında da bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. Yıldönümü nedeni ile bir takım etkinlikler hazırladık. Bugün
Tire Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’nu ziyaret ettik. Yarın kardeş okulumuz Çiniyeri İlkokulu’nu ziyaret edip ardından ilçe emniyet müdürlüğümüze ait hatıra ormanına ağaç dikimini gerçekleştireceğiz. Akşam da siz değerli basın mensupları ve emniyet personelimiz arasında gerçekleşecek olan dostluk maçında bir arada olacağız. Perşembe akşamı şehitlerimiz için Mehmet Akif Camii’nde akşam namazına müteakip Mevlüd-i Şerif okutulacak. 10 Nisan Cuma günü de 09.15’te Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından Belediye Kültür Salonu’ndaki kutlama programı ve sonrasında da müdürlüğümüzde tebrikleri kabul edeceğiz” dedi.

 

BASIN-EMNİYET ÖZÇEKİMİ

Basın mensupları da ortak duygu ve düşüncelerini dile getirerek, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ile her zaman uyumlu çalıştıklarını belirttiler. Emniyet personelini tek tek makamlarında ziyaret eden basın mensupları günün hatırası olarak öz çekim yapmayı da ihmal etmeyerek fotoğrafları sosyal medya da paylaştılar.

Editör: Haber Merkezi