Tire Lokantacılar, Kebapçılar ve Börekçiler Odası Başkan Adayı Tevfik Ali Karadağ, yönetim ve denetim kurulunda bulunan isimlerle tam kadro bir araya geldi. Değirmencioğlu Tatlı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Karadağ’ın yönetimindeki tüm isimler aileleriyle birlikte katıldı. Yaklaşan oda seçimleri öncesi izlenecek yol haritasının konuşulduğu toplantıda birbirinden önemli konular masaya yatırıldı. Toplantı sonrası açıklama yapan Ali Karadağ, esnaf ve sanatkarlara hizmet etmek için aday olduğunu vurguladı. Karadağ, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Bizler yola ‘Şimdi Yenilik Zamanı’ sloganıyla çıktık. Bu slogan çok manidardır. Bizler her birimiz yıllardır Tire'mizde esnaflık yapan insanlarız. Birçok esnaf arkadaşım, bu güne kadar edindiğim bilgi deneyim ve tecrübemi yeni dönemde Odamıza Başkan olarak değerlendirmem konusunda talepte bulundular. Bunun neticesinde yaptığımız istişareler sonucunda ‘’çıraklığını yapmadığınız bir işin ustası olamazsınız’’ anlayışıyla ilçemizdeki esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet etmek için aday olmaya karar verdim.

Bundan sonraki süreçte de değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte önümüzdeki seçim sürecinde açıklayacağım projeler ile çok daha aktif olarak esnaflarımıza hizmet vereceğime şimdiden söz veriyorum.

Şahsım ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımın adaylığının hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Editör: Haber Merkezi