Dilek AYVALI - TİRE AA

Ege Üniversitesi Hastanesi, Tülay Aktaş Onkoloji bölümünde milyonda 3 oranında çocuklarda görülen Ewing Sarkoma (Kemik Tümörü) hastası Gül Özkaya’nın basında yer alan haberindeki isteklerini duyan AK Kadınlar Özkaya ailesini ziyaret ettiler.
Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan ve İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu’nun eşi Feza Çeltikcoğlu’nun bulunduğu ziyarette Gül Özkaya’ya tablet hediye edildi.


İsmi gibi yüzü de hep gülen Gül Özkaya, bir isteği daha gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek teşekkür etti ve hasta olmasına rağmen kendisini ziyaret edenleri hasta yatağından kalkarak uğurladı. 

HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ
Gül Özkaya’nın babası Murat Özkaya ve annesi Songül Özkaya’dan kızlarının durumu ile ilgili bilgiler alan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, ailenin ihtiyaçları konusunda her türlü yardımı yapacaklarını kaydetti.
Ünalan, “Özellikle onkoloji hastalıklarında moral çok önemli. Gül kızımızın yüzü hep gülüyor. Biz de ona bir damla mutluluk verebilmek için küçük bir hediye aldık. İnşallah tedavilerine devam ederek sağlığına kavuşacak kızımız. Bu zor günlerde Özkaya ailesinin yanında ve desteğe hazır olduğumuzu söylemek için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi