“Varlığım Türk varlığına armağan olsun”
        Yine bir alıntı yaparak yazımı yazacağım hatta kopyala yapıştır yaparak bunu yapacağım zoruna giden buradan gerisini okumasın. Aslında biliyorum, adımı bildiğim gibi eminim ki kimse alıntı yapmamdan rahatsız değil, örümcek kafalıların Ulu Önder Mustafa kemalden alıntı yapmamdan rahatsızlıkları var. Biz onları rahatsız etmeye devam edeceğiz. Onlar kefenle gezsinler piyasada, biz kefensiz girmeye razıyız toprağın altına yeter ki o toprak bizim vatanımız olsun. 
        İktidar Partisinin İlçe başkanı Mehmet ÇELTİKÇİOĞLU ve söyledikleri bu haftaki konumuz olsun ne dersiniz değerli okurlar? Mehmet Tire’li mi? Evet Tireli. Sever miyiz? Elbette severiz kendisi bizim ilçenin çocuğu, kentlisi hatta kökenleri itibariyle köylümüz. Bu ilçeye hizmet eder mi? İstedikten sonra neden olmasın? Bu hafta Mehmet kardeşimizin yerel basında bir beyanatını okudum. Diyor ki Tire-Belevi arasındaki yol Bölünmüş  yol olacak. Öbür yandan hani beni Mehmet suçluyor ya kopyala yapıştır ile yazar olunmaz diye benim yazar olma gibi bir gailem yok da, yalnız şimdi kopyalayıp yapıştıracağım bakalım kim doğru söylüyor. Mehmet ÇELTİKÇİOĞLU’nun Tire-Belevi arasındaki yolun Bölünmüş yol olacağı beyanatına karşın Karayolları 2.Bölge Müdürlüğünce 06.03.2015 tarihinde yani yaklaşık yirmi gün önce başvurumuza cevaben verilen bilgiyi siz değerli kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Bilgi aynen şöyle, 
“Sayın Resul KARA; Tire-Belevi arasındaki yolun tek yol olarak yapımı için proje çalışmaları devam etmektedir.” 
Eğer “Bölünmüş Yol” ile “Tek Yol” aynı şey değilse yine ortada bir yalan var yine millet orta yerde alınıp satılmaktadır. 
Öbür taraftan bu Duble Yolları biz hiç göremeyecek miyiz? diye sorsak cevap veren olur mu bilmem?
        Şimdi soruyorum “bu yolun daha önce çalışmasının başlatıldığını biliyoruz, neden başlayan çalışmanın bırakıldığını, bu yolda çalışmaların başlatılıp bırakıldığı tarihten bu yana yitip giden canların, yetim, öksüz kalan çocukların sayısını, bunların müsebbiplerini aramaya kalksak sizce karşımıza kim çıkar?”  Ben biliyorum değerli okurlar kimin çıkacağını, karşımıza Siyasi hesaplar isimli bir zat-ı muhterem çıkar ki bu zat-ı muhterem zamanında dillere destan işler de becermiştir, eğer ehlinin elinde değilse Katil olmuş, Hırsız olmuş, Yolsuz olmuş, Eşkıya olmuştur. Ama ehlinin elinde hizmetkâr olmuş millete hizmet etmiştir. Öyleyse suçlu kim sizce Siyasi hesaplar mı? Yoksa bu hesapları yapanlar mı? Bunu da hep beraber bulalım ne dersiniz değerli okurlar?
        Biz burada ne Mehmet’i ne de Karayolları 2.Bölge Müdürlüğünü yalancılıkla itham edecek değiliz, ancak tutarsız iki bilgi var, konu hassas ve insan sağlığıyla, insan yaşamıyla ilgili bir konu bu konuda bari kimse kimseyle dalga geçmesin, kimse kimseyi aldatmasın, bu milletin zekâsıyla eğlenmesin. Gerçek neyse onu konuşalım onu söyleyelim. Kaygı insan yaşamıyla ilgilidir, insan yaşamı üzerinden başka kaygılar içerisine girip konuyu siyasallaştırmayalım. Zaten bu ahlaki de olmaz.  Tüm kamuoyu ile birlikte İktidar Partisinin İlçe Başkanı Mehmet ÇELTİKÇİOLU’nun sağlıklı bir bilgi vermesini ve konuyu açıklık getirmesini bekliyoruz.
        Hoşça kalın, sağlıklı ve kazasız belasız kalın değerli okurlar.