Fatih KiremitçiAliağa’ya atanan Hasan Tuğan’dan boşalan Tire Emniyet Müdürlüğü makamına Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde buluna Fatih Kiremitçi atanmıştı. Kiremitçi, dün ilçemize gelerek görevine başladı.

Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Tire’nin son beş yıl içindeki 7.  emniyet müdürü, dün itibarı ile görevine başladı. Kiraz İlçe Emniyet Müdürü iken, son atama kararı ile Tire Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fatih Kiremitçi, Hasan Tuğan’dan boşalan görevi devir aldı.

Ankara Polis Akademisin’den 1997 yılında mezun olan Kiremitçi sırasıyla; Aydın, Bitlis, Ödemiş ve Kiraz ilçelerinde görev yaptı. 1974 yılı yılında Yozgat’ta doğan evli ve iki çocuk babası olan Kiremitçe, Tire’den geçtiğini fakat hiç kalmadığını belirtti. Tire’den geçerken, “İnşallah bir gün burada görev yapmak nasip olur” diye içinden geçirdiğini ifade eden Kiremitçi, bu isteğinin kabul olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek tayininden memnuniyet duyduğunu belirtti. 4. sınıf (tek yıldız) emniyet müdürü olan yeni görev yeri ile ilgili olarak, “Atamamdan dolayı mutluyum. Tire’ye ve Tirelilere hizmet vermek benim için onur olacak. Tire’nin huzurlu bir kent olduğunu biliyoruz. Benim amacım bu güzle ortamdaki huzuru bir adım daha ileriye götürmektir. Tabi bunu Tire halkının desteği ve yardımları ayrıca mesai arkadaşlarımızın gayretleri ile yapacağız. Ben kapısı herkese açık olan; makamı, işi, gücü ne olursa olsun herkese aynı derecede sevgi ve saygı gösteren biriyim. Kapım bütün Tirelilere açık.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi