4 Eylül Kurtuluş Şenlikleri kapsamında kurulan kitap standında çocuk edebiyatı yazarları, Tireli çocuklara imzalı kitaplarını ücretsiz bir şekilde dağıttı. Tire Belediyesi’nin destekleri ile yapılan Genç Kırtasiye’nin organize ettiği ‘imza günü’ etkinliğinde çok sayıda kitap dağıtıldı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Tire’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü vesilesi ile 4 Eylül günü ilçe merkezi İstasyon Alanı’nda Belediye tarafından kurulan alış veriş stantları arasında, çocuk edebiyatı yazarlarına ayrılan bir stantta vardı. Stantta sergilenen, konuk yazarlara ait onlarca çocuk edebiyatı ürünü, isteyen çocuklara dağıtıldı. Standı gezenler arasında Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler’de vardı.

Tire’nin kırtasiyecilik sektöründe tanınan işletmelerden biri olan Genç Kırtasiye tarafından tertiplenen ve Tire Belediyesi’nin önemli katkı ve destekleri ile gerçekleşen organizasyon çerçevesinde Tire’ye gelen çocuk edebiyatı yazarları Savaş Ünlü, Mehmet Erdoğan, Cahit Kaya, İrfan Mutluer, Mehmet Selçuk (karikatürist) gibi önemli isimler, yine Belediye’nin sponsorluğunda yayınladıkları kitapları imzalayarak çocuklara ücretsiz bir şekilde dağıttı.

Editör: Haber Merkezi