Şeref ŞenkiGör kendini, biter bir gün,
Yok sayma, bulursun bir gün,
Vardım sanma, dönersin bir gün,
Kenarda kalmaz, dert etme varsın gitsin. (Salih Ataseven)

"Giden Günlerim Oldu" diyerek ‘’merhaba’’ demiştik ilk yazımda… Varsın Gitsin… Tekrar merhaba… İlk yazı sonrasında tepkilere bakılacak olursa her şey gayet güzel… Yorumlar için de teşekkür ederim, sağlam nokta atışları var içerilerinde(Aldım Kabul Ettim). Beğenilmek kadar beğenilmemek de çok güzel. Bazıları beni kendi reklamımı yapmak ve ajitasyonla (Gülüyorum sadece) itham etmiş, bazıları da iftar ??? muhabbeti yapmış.

 Reklam konusuna gelince; Kendimi tanıtmadan HaberTire’ de nasıl ilk köşe yazımı yazayım? Ki yaptığımız işleri illaki unutanlar olmuştur. Unutanlar olmuştur ki, kendimizi tekrar tanıtma ihtiyacı da duymuş olabilirim. Ki beni bilen iyi bilir, benim derdim hatırlamayanlara idi… Yaptıklarımızı Unutanlara… Yapacaklarımızı Hatırlatmamız Lazım Dimi Ama…

 Neyse geçelim… Bir ara Döneriz…

PSİKOLOJİK TEST…

Bu yazıdaki konumuz: Sosyal Medya

Sosyal Medya sen iyi ki varsın… Hayatımın en büyük parçası Sosyal Medya… Sen nelere kadirsin…

Ailenle, sevdiklerinle, dostlarınla yemekte misin? Paylaş gitsin… Bilmem kim şu restaurantta… Afiyet olsun… Arkadaşlarla arabanın gazını, benzinini, güçlerinizi(HarçlıklarınızıJ) birleştirip fullediniz mi? Koyuver gitsin Kuşadası sahillerine. Bir kafeterya ya da bara gitmene gerek yok, etiketle kendini herhangi bir mekânda salla gitsin… Dostlar alışverişte görsün. Canın mı sıkkın? Moraller tavan mı yaptı? Ne bileyim seviyorsan, özlüyorsan, kızıyorsan, kırgınsan,ne hissediyorsan paylaş gitsin….Adına şarkılar yazılan sosyal medyam benim, twitterım, facebookum…Herkes kahraman, herkes milliyetçi, herkes efendi, herkes varlıklı, herkes düşünceli, herkes Atatürkçü, herkes alkolik, herkes aşık ve herkes dindar…

Bakmayın üst satırda bu kadar uğraştığıma, ben de zamanımın çoğunu sosyal medyada geçirenlerdenim, çevrim içi olmadan paylaşımları takip eden biriyim ben( Bak şimdi bu yazının altında da kendinin reklamını yapıyor diyecekler… Hay Allah)

Geçenlerde yine çevrim içi olmadan gezinirken psikolojik test diye bir şeyle karşılaştım. Daha öncede birkaç defa karşılaşmamız olmuştu bu test-i nalazım ile lakin bende herhangi bir merak uyandırmamıştı. Nedir? Ne değildir? Ne işe yarar? Diye baktım bir süre… Soldan-sağa, aşağıdan yukarıya kutucuklar içinde harfler. Belli bir süre bakıyorsun, sonra ilk gördüğün üç kelime senin oluyor.

Baktım bir süre, bana da AŞK-PARA-BAŞARI çıktı… Aşk: çok şükür, fazlasıyla… Para: eksilse desüründürmüyor çok şükür!!!… Başarı: Evet bir zamanlar yaptığımız bir şeydi… Ama tatmin etmedi beni bu test, iyice baktım, gözümü ayırmadım, araştırdım, karıştırdım, çabaladım, uğraştım ama asıl aradıklarımı bulamadım… Ne miydi aradıklarım?

AHDE VEFA- DOSTLUK- DEĞER

Ama Bulamadım… Belki de hiç yoktu, Ben hep var zannettim…

Saygılarımla…

Editör: Haber Merkezi