Geçtiğimiz aylarda Belediye Meclis kararıyla Öğretmen Nurcan Korkmaz adını alan parkın yapımı 1 ayda tamamlanacak. Parkın içinde havuz , oyun alanları, fitness aletleri de bulunacak.

Tire Belediye Basın

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Tayfur Çiçek: '' Tire, yeşili ile mesire alanları, parkları bahçeleri ile adından bolca bahsettiren bir ilçe. Bizler de mevcut park ve bahçelerimizin yanı sıra bu alana da vatandaşlarımızın rahatça vakit geçirebilecekleri bir park yapacağız. Bu parka da geçtiğimiz yıllarda vefat eden eğitimci Nurcan Korkmaz’ ın adını vereceğiz.'' şeklinde konuştu.

 

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hızla büyüyen ve gelişen İlçemizde özellikle eski yerleşim yerlerindeki yollar, evler vatandaşa sıkıntı yaratıyor.

Özellikle araçların yukarı mahallelerde seyir edememesi sonucu Belediyemize gelen bir takım şikayetler üzerine Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bahariye Mahallesi Kakaçlar Sokak'ta yol genişletme çalışmalarına başladı.

Çalışmaların kısa sürede biteceğini açıklayan Fen İşleri Müdürü Abdullah Özay:  “Aşağı ya da yukarı mahalle ayrımı yapmıyoruz. Çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Vatandaşlar araçlarıyla bu sokaktan geçerken zorlanıyordu. Artık daha rahat bir şekilde bu yoldan geçecekler. '' şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi