Tire Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ödemiş Emniyet Müdürü Adil Metin'i makamında ziyaret etti.

haberler.com

Kiraz emniyet müdürlüğünden önce Ödemiş'te amir olarak görev yapan Kiremitçi, Adil Metin'e yeni görevinde başarılar diledi.

Kiremitçi "Ödemiş'te belli bir süre görev yaptım. Çok güzel anılarla ayrılarak Kiraz ilçesinde görevime devam ettim. Şimdi de Tire Emniyet Müdürü olarak görev bölgemize hizmet veriyorum. Bazı konularda Ödemiş ve Tire ilçeleri olarak koordineli çalışma planlıyoruz. Hedefimiz her iki ilçemizde belirli konuların yanında, sosyal çalışmaları da geliştirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ödemiş Emniyet Müdürü Adil Metin de şöyle konuştu: "Ben de meslektaşım Fatih beye yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Ödemiş bu bölgenin ağabeyi. Her konuda büyük gelişmeler kaydetmiş. Ödemiş'te en büyük sorunumuz trafik. Araç sayısı çok fazla ve yollarımız bu durumu kaldıramaz halde. Bu konuda ve motosiklet konusunda Ödemiş Emniyet Müdürlüğü olarak projelerimiz var. Eğitici ve öğretici projelerimizi yakında uygulamaya başlayacağız. Tabi Tire'de 19 bin, Ödemiş'te 22 bin motosiklet kayıtlı. Motosiklet kazalarının olmaması için birlikte bazı çalışmalarda bulunacağız."

Editör: Haber Merkezi