Tire EmniyetTire İlçe emniyet Müdürlüğüne geçtiğimiz aylarda atanan  Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi  ilçenin asayiş ve huzuru noktasında kısa sürede bir çok başarıya imza attı.

Fatih ŞAŞMAZ / Tire İHA

Özellikle trafik uygulamaları ile dikkat çeken Kiremitçi asayiş noktasında da  suçlulara göz açtırmıyor. Bugün İnan caddesi üzerinde  bir apartmana şüpheli şahısların girdiği istihbaratını alan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı  ekipler.bir evin kapısını kırmak sureti ile içeriye giren iki hırsızı suç aletleri ile kıskıvrak yakaladı. Hırsızlar Orhan A.(19) ve Süleyman E.(15) polis ekipleri tarafından İlçe emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Burada ifadeleri alınan iki kafadar mahkemeye sevk edildi.

 

OTO  FARELERİNE DE SUÇÜSTÜ

Bugün saat 18:00 sularında ise devriye gezen polis ekipleri  şüphelendikleri bir aracı durdurarak  kimlik kontrolü yapmak istedi.Kontrol sırasında aracın kontağında anahtar olmadığını fark eden polisler yaptıkları kontrolde aracın çalıntı olduğunu tespit ettiler.Zafer caddesi üzerinden 35 TAH 49 plakalı kartal marka aracı düz kontak yöntemi ile çalan Hasan D. ve Sadık K.  polis ekipleri tarafından yakalanarak  İlçe emniyet Müdürlüğüne götürüldü burada ifadesi alınan ikili mahkemeye sevk edildi.Tire Emniyet Müdürlüğü yetkilileri suç ve suçlularla mücadelenin  devam edeceğini vatandaşların şüpheli gördükleri her durumu çekinmeden 155 nolu polis imdat telefonuna bildirmelerini istediler.

Editör: Haber Merkezi