Hasan SarpTire’de Belediye yönetimini elinde bulunduran Demokrat Parti Tire İlçe Teşkilatı Başkanı Hasan Sinan Sarp, bazı internet  sitelerinin yorum köşelerinde ve facebook, tiwiter gibi sosyal paylaşım sitelerinde ortaya atılan partisi ile ilgili iddialara cevap verdi.

Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Sarp, “DP’nin Tire ilçe teşkilatının parti merkezi yok. Binası kapandı şeklinde iddialarda bulunulmuş. Bu iddiaları veya yanlış kaynaklı eleştirileri İl Başkanımız Av. Gökhan Karateke’ye kadar ulaştırdılar. İl başkanımızla bu konuyu görüştük ve gerekli bilgiyi verdik. Aynı şekilde Tire kamuoyuna ve partililerimize de bu konuda bilgi verme gereği duyduk.” şeklinde konuştu.



"YENİ HİZMET YERİMİZ ATATÜRK PARKININ ÜST KATIDIR"

Daha önce Doktorlar Sitesi’nde ilçe merkezlerinin bulunduğunu ifade eden Sarp, “Burada bulunurken Atatürk Parkı Kahvehanesi üst katını da kiraladık. Bir süre ikisini birden kiraladık. Daha sonra Atatürk Parkı’ndaki merkezi ilçe binası olarak kullanma kararı aldık ve burada tadilat ve tamirat işlemleri başlattık. Doktorlar sitesindeki ilçe merkezini de kapattık. Tadilat işlemlerinin tamamlanmasına az bir süre kaldı. Yakında Atatürk Parkı üzerindeki yerimize taşınacağız. DP gibi köklü bir siyasi geleneğin temsilcisi olan bir partinin, Tire’de iktidarda olan bir partinin ilçe merkezinin olmaması söz konusu olamaz. Bu iddialar ve eleştiriler ya yanlış veya eksik bilgiden kaynaklanıyordur, ya da bilinçli olarak ortaya atılmış ve art niyet içeren iddialardır. Bütün Tireliler ve partililerimiz bunu böyle bilsin. Atatürk Parkı’nın üst katının partimiz tarafından kiralandığını gösteren; noter onaylı, partimiz damgasının yer aldığı ve Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek’in imzasının bulunduğu ‘kira kontratı’ belgeleri elimizdedir. İsteyenlere bu belgeleri gösterebiliriz.” Diyerek bu konuya açıklık getirdiklerini ve nokta koyduklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi