BBP Tire İlçe Teşkilatı, Cumartesi günü Tire İbn-i Melek Caddesi’nde ‘’PKK ‘LI TERÖRİSTLERİN İDAM EDİLMESİNİ İSTİYORMUSUNUZ ? ‘’ adlı anketi Tirelilerin oylamasına sunacak.

Ahmet ŞENKİ / Yerel Güç Gazetesi

BBP olarak 29 ilde gerçekleştirilecek olan referandum da 15 Eylül Cumartesi günü saat 09:00 ile 16:00 arasında noter huzurunda açılacak sandıklar kamuoyu ile paylaşılarak Meclis Başkanlığına sunulacak.

BBP Tire İlçe Başkanı Erkan Etçi ; ‘’ BBP olarak 29 kentte, Noter huzurunda kurulacak ve açılacak sandıklarda Halka; "Teröristlerle kucaklaşan devlete, millete meydan okuyup, hukuku hiçe sayan milletvekillerinin dokunulamazlıklarının kaldırılmasına ‘'EVET'’ diyor musunuz" diye soracağız. 28 yıldır Türkiye'de devam eden PKK terörü ile mücadele noktasında, özellikle, hukuki zeminde bir takım eksiklikler vardır. Özellikle PKK'nın Meclis'teki temsilcilerinin son günlerde Devlete ve Millete açıktan meydan okumaları, racon kesmeleri, PKK'lı militanlarla sarmaş dolaş görüntüleri bardağı taşırmış, milletimizin sabrını tüketmiştir. Milletimizin açık bir talebi, bunların dokunulmazlıkları kaldırılarak yargılanmalarıdır.Yine terörle mücadele konusunda bizzat güvenlik güçlerimize kurşun sıkan, onların canlarına kasteden Gaziantep örneğinde olduğu gibi 1 yaşındaki çocuklarımızı katleden teröristlerin idam edilmesi şarttır.

BBP Tire İlçe Teşkilatı olarak cumartesi günü şehrimiz ibn-i melek caddesi (müftülük sitesi yanında ) halkımıza soracağız PKK’lı teröristlerin idam edilmesini istiyor musunuz? adlı anketimizde ‘’EVET’’ (MAVİ), ‘’HAYIR’’ ise ( SARI) zaf olacaktır.Tüm halkımıza kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum ‘’ şeklinde konuştu

Editör: Haber Merkezi