Basın İftar24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle bir iftar yemeği veren Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tire’de görev yapan gazetecilerin sorunlarını dinledi ve bilgi alışverişinde bulundu.

Tire Belediyesi Toptepe Aile Gazinosu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, Tire’de görev yapan gazete ve radyo gibi yayın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanları katılırken  Tire’nin internet medyasını da HaberTire’nin Kurucusu Ercan Çelik temsil etti.

Samimi ve neşeli bir atmosferde geçen iftar yemeğinde Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, basın özgürlüğü konusuna dikkat çekerek, eleştiriye açık olduklarını belirtti ve ekledi; “Basının yapacağı öz eleştiriler bize yön verici olacaktır. Gazetecilerin ve yayın kuruluşlarının yaptıkları haberlerde her zaman objektif davranmaları taraftarıyız. Eksik yapılan iş eleştirilsin ki eksiğimizi görelim fakat iyi yapılan işlere de kötü denilmesi ve iyi niyetimizin suistimal edilmesi bizleri üzmektedir. Oysa ki Tiremizde yazılıp çizilmesi, işlenmesi gereken o kadar çok konu var ki; Tire’nin tarihi, turizmi ve sanayileşmesinin işlenmesi Tire’nin imajına değer katacaktır. Sizler çok zor ve o kadar da ulvi bir mesleği icra etmeye çalışıyorsunuz. Bu bağlamda hepinizin Basın Bayramını kutluyor çalışmalarınız da başarılar diliyorum.”

Basın mensuplarını tek tek tebrik ederek, hediyeler veren Başkan Çiçek, iftar yemeğine katılım gösterdikleri için basın mensuplarına teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi