Renan Bilek TireTire’de birçok kültür ve sanat etkinliğine imza atan, Atatürkçü Düşünce Derneği Tire Şubesi, şimdi de “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinden tanıdığımız Süleyman Efendi rolündeki Renan Bilek’i konser için Tire’ye davet etmeye hazırlanıyor.

Ercan ÇELİK / HaberTire

1968 yılından İstanbul’da doğan Renan Bilek, hem usta bir müzisyen hem de tiyatrocu. Daha önce müzik ve tiyatro alanında birçok etkinliğin içinde yer alan Bilek, şimdilerde popüler televizyon dizileri arasında yer alan “Öyle Bir Geçer Zaman ki” isimli dizide, Soner’in yardımcısı Süleyman rolünde oynuyor. Başarıyla oynadığı bu rol ile Türk halkının beğenisini kazanan Renan Bilek’i Tire’ye getirerek bir konser tertip etmek isteyen Tire ADD, konuyla ilgili temaslara başladı.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Tire Şubesi Başkanı Günay Özbek, Tire’nin her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, “Halkımızın beğenerek izlediği sevgili Renan Bilek’i Tire’ye davet ederek, Tirelilerle buluşturmayı ve güzel bir müzik ziyafetine öncülük etmeyi arzu ediyoruz. Renan Bilek’in menajeriyle görüştük. Eğer sevgili Tireliler de dilerse, Renan Bilek’i Tire’ye davet edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Tire ADD, şimdi Tirelilerden konuyla ilgili olumlu yorumlar bekliyor. Eğer olumlu yorumlar alınırsa, Renan Bilek, 8 Haziran 2012 Cuma Günü, Tire ADD adına Tire’ye gelecek.

 

RENAN BİLEK KİMDİR?

1968 yılında İstanbul'da doğan Renan Bilek, Galatasaray Lisesi mezunudur. Ortaoyunlar'da ve çeşitli filmlerde rol aldı. Bir dönem İzmir'de yaşadı; 2005'te İstanbul'a döndü.Öyle bir geçer zaman ki dizisinde Soner'in yardımcısı Süleyman rolündedir. Lise yıllarında Leke adlı bir müzik grubuna üyeydi. Grubun dağılmasından sonra, 1998 yılında yine Leke adında bir albüm yaptı.
Yurtsever Cephe'nin mitinglerinde ve Küba Dostluk Derneği'nin düzenlediği dostluk konserinde parçalar seslendirmiştir.

VİDEO:

Editör: Haber Merkezi