protokol-tireFırsat buldukça kırsal alana giden ve köylerde incelemelerde bulunan Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, geçtiğimiz günlerde İlçe Garnizon Komutanı Yzb. Serhan Varol ve Emniyet Müdürü Hasan Tuğan ile birlikte Tire’nin dağlarını dolaştı köyleri ziyaret etti.

Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Köylü vatandaşları sıkıntılarını ve köylerin durumunu yerinde görmek ve öğrenmek adına fırsat buldukça ova ve dağlık alanlarda bulunan kırsal bölgelere giden, köyleri dolaşan Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi’ye geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde İlçe Garnizon Komutanı Yzb. Serhan Varol ve Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’da eşlik etti.

Balım Sultan yolunu kullanarak, zorlu bir yolculuk sonrasında Tire dağlarına çıkan protokol üyeleri, zirvede bir süre mola vererek dinlendi ve yaklaşık 1000 metre rakımda Tire’yi kuşbakışı izleyerek incelediler. Bir süre karşılıklı fikir alışverişinde de bulunan Ergi, Varol ve Tuğan; daha sonra güzergahları üzerinde bulunan Yemişler, Ortaköy ve Başköy’ü kısa süreli ziyaret ettiler. Protokol üyeleri daha sonra Başköy’ü Akçaşehir yoluna bağlayan yoldan incelemelerde bulunarak ilçe merkezine geri döndü.

Editör: Haber Merkezi