Polisler EşleriHafta sonu kutladığımız anneler gününde birçok dernek, kurum ve kuruluş özel program gerçekleştirdi.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

İlçemizde anneler gününe özel gerçekleşen programlardan biri de Tire Emniyet Müdürlüğü tarafından Cambazlı Köyü’nde bulunan Cambazlı Yağmur Restoran’da gerçekleştirilen kutlama programıydı.

Emniyet görevlisi bayan polisler ile erkek polis eşlerinin katıldığı programın onur konuğu Kaymakam Hüseyin Ergi’nin eşi Selma Ergi’ydi. Kutlamaya katılan diğer konuklar arasında İlçe Garnizon Komutanı Serhan Varol’un eşi Behiye Varol, Cumhuriyet Savcılarının eşleri Fatma Tunçer ve Ebru Esenal, Hakim beyin eşi Müge Bütün, Vergi Dairesi Müdürü’nün eşi Ayşegül Bayındır, Mal Müdürü’nün eşi Semiha Keskin ve Hürmüz Çakır gibi isimler yer aldı.

CAMBAZLI’DA EĞLENCE DORUKTAYDI

Program, töreni organize eden, Tire Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’ın polis memuru olan eşi Nihal Tuğan’ın açılış ve hoş geldiniz konuşması ile başladı. Daha sonra personel eşlerinden Tülay Yemen, ‘Anneler Günü neden kutlanır’ konulu bir konuşma yaptı. Yine personel çocuklarından olan Buket Tekin “Anneme mektup” isimli şiirini okudu.

Program, bayan polislerin ve personel eşlerinin hazırlamış olduğu ikramlıkların tadına bakılması ve sonrasında Orkestra Sertan eşliğinde dans edilip, eğlenilerek devam sürdü. Programa katılarak renk katan konuklara çok teşekkür eden Nihal Tuğan, herkesin anneler günü kutladı. Tuğan ayrıca kendilerine çok iyi ev sahipliği yapan ve hizmet sunan Cambazlı Yağmur Restoran’ın işletmecisi Ahmet Aldeniz’e ve Orkestra Grup Sertan’a çok da teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi