Osman Paşa TireDün ilçemiz Tire’ye gelen Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu Gön Pazarı Sokak’taki İlçe Teşkilatının Resmi Açılışını Yaptı.

Ahmet ŞENKİ / Yerel Güç Gazetesi

Hak ve Eşitlik Partisi’nin yeni oluşumları ile düzenlenen ilçe yönetimi ve İlçe Teşkilatının kuruluşu için çalışmaların sonunda dün öğlen saatlerinde  Hak ve Eşitlik Partisi Tire İlçe Teşkilatı açıldı.Osman Pamukoğlunun gerçekleştirdiği açılış töreninde gelenler arasında HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Sumru Tömek,Genel Sekreter Mehmet Işık,Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Murat Abca, HEPAR İzmir İl Başkanı Savaş Singin, HEPAR Aydın İl Başkanı Tuğrul Bilikser, HEPAR Manisa İl Başkanı Aydan Atliya,İzmir İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.
Açılışın ardından gön pazarı çarşı esnafını ziyaret eden Osman Pamukoğlu, Tireli vatandaşlar ile sohbet etti. Osman Pamukoğlu, daha sonra beraberindekiler ile Tire’li vatandaşlar yürüyerek Orta Park Cafe’ye geçtiler.

PAMUKOĞLU: “TERÖR, DIŞ POLİTİKA İLE İLGİLİDİR”pamukoglu-tire
Terörün dış politika ile ilgili olduğunu söyleyen Osman Pamukoğlu, vatandaşlarla konuştuğu sohbette “Terör benim gözümde büyütülecek bir durum değil. Dış politika ile ilgilidir. ABD’ye bakacaksınız, Suriye’ye, Irak’a, İran’a, Lübnan’a, Moskova’ya bakacaksınız. Hayatta ne yaşadıysanız bugüne kadar sizlere söylendi değil mi? Peki sonuçta değişen bir şey oldu mu? Olmadı tabiî ki de. Konuşmak insanın yapabileceği en kolay iştir. Tireye kaç tane politkacı geldi. Hepsi geldi geldi konuşup gittiler öyle değil mi? Ama biz o sözde konuşanlardan değiliz. Artık vicdanınza göre hareket edin. Vicdan en iyi mahkemedir en iyi hakimdir. Halkın kararını verip halkın bir şeyler yapması gerek. Demokraside oy denilen bir şey var. Oy sizin en büyük silahınızdır en iyi şekilde kullanmanız gerekmektedir.” dedi.
Pamukoğlu, Tireli vatandaşlarla konuşmasını bitirdikten sonra yeni oluşum sürecinde Hak ve Eşitlik Partisi’nin yeni Tire İlçe Başkanı secilen Yılmaz Çayır’a partinin rozetini takarak başarılar diledi.
Sonrasında Osman Pamukoğlu ve beraberindeki yöneticiler ile Tire’den ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi