Öğretmen Lisesi SergiTire Öğretmen Melahat Aksoy Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri yıl boyunca yaptıkları resim fotoğraf ve heykelleri geçtiğimiz günlerde tertip ettikleri bir sergide görücüye çıkardılar.

Ercan ÇELİK / HaberTire

Tire Öğretmen Melahat Aksoy Anadolu Öğretmen Lisesi Resim Öğretmeni M. Raşit Bayık rehberliğinde öğrencilerin yıl içinde hazırladıkları heykel , resim ve fotoğraflar 23 Mayıs 2012’de Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda sergilendi. Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi ve Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Ölçer’in bizzat katıldıkları sergiye öğrenci velileri, öğretmenler ve Tireli vatandaşlar da ilgi gösterdi. Yağlı boya, pastel boya, karakalem ve kuru pastel gibi birçok tablonun sergilendiği açılışta, Müzik Öğretmeni Alaattin Bayrak rehberliğinde keman ve gitar dinletisi sunan öğrenciler de, açılışa renk kattılar.

Tire Öğretmen Melahat Aksoy Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin sanatsal faaliyetlerinin yoğunluğunu  gözler önüne seren sergide İzmir, Tire ve çevre ilçelerdeki tarihi ve sosyal yerlerin öğrenciler tarafından çekilmiş fotoğrafları da yer alıyor.

FOTO GALERİ:

Editör: Haber Merkezi