Ödemişli ÖğrencilerBilinçli Gençler Derneği’nin yürüttüğü “Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi” kapsamında Ödemiş Özel Dünya Koleji öğrencileri de önce okul bünyelerinde başlattıkları, sonra ilçe geneline yayarak geliştirdikleri “Okuduğumuz Kitaplarımızı Paylaşalım, Arkadaşlarımızın Umutlarını Canlı Tutalım” projesi için son olarak Tire Öğretmenevi’nde bir dizi etkinlik düzenledi.

haberfx.net

Okuyup raflara koydukları ve bir daha asla açmadıkları kitapları, kampanya çerçevesinde toplayarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde yatan çocuklar için hastane içersinde yer alan ilköğretim okullarına ve Ödemiş’teki çeşitli okullara yollayan öğrenciler Tire öğretmenevinde de ödüllü kitap toplama kampanyası düzenlediler.

Kampanya kapsamında kitapların adet ve sayfa sayıları toplandıktan sonra ödül alacak öğrencilerin isimleri ve ödülleri önümüzdeki günlerde duyurulacağı belirtilirken, kampanya hakkında bilgi veren proje danışman öğretmeni Aslı Özkan “Küçücük yüreklerin yardım amaçlı gerçekleştirdikleri bu çalışmayla gençlerimize ne denli güvenmek gerektiğinin güzel bir örneğini yaşamaktayız. Okulumuzda kitap toplama kampanyası ile birlikte plastik kapak toplamada da yoğun bir şekilde çalışarak duyarlılık örneği gösteren okulumuz öğrencilerine ve Tire’ de destek veren tüm herkese sonsuz teşekkür ediyorum. En fazla kitap getiren 1. ye bisiklet hediye verilecek olup, 2. ye 100TL değerinde hediye çeki, 3. ye ise 75 TL değerinde hediye çeki verilecektir. Ödüllerde dereceye girenlerin belirlenmesinde sayfa sayısı belirleyici olacaktır. Kampanya hediyelerini verilmesini sağlayan okul yönetim kuruluna ve bize her tür destek veren okul aile birliğinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi