Tire’nin genç seslerinden Grup Zafer’in solisti Celal Geçgin, Acun Ilıca’nın düzenlediği Star Tv’ de başlayacak olan ‘’ O Ses Türkiye’’ yarışmasına katılmaya hak kazanarak önümüzdeki günlerde İlçemiz Tire’yi temsil edecek.

Ahmet ŞENKİ / Yerel Güç Gazetesi

Acun Ilıca’nın düzenlediği ve Hülya Avşar, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hadise gibi tanınmış sanatçıların jüriliğini yaptığı “ O Ses Türkiye” isimli yarışmayha katılmaya hak kazanan Tire’nin genç seslerinden Celal Geçgin önümüzdeki günlerde Star Tv ekranlarında Tire’yi temsil edecek.
İlk bestesi olan “Sarı Sonbahar” isimli eseri 2010 yılının Kasım ayında besteleyen Tireli müzisyenin yaklaşık 60 farklı bestesi bulunmakta.
Zafer Bayar’ın, müzik hayatında kendisine en büyük desteği sağlayan isim olduğunu dile getiren Geçgin, “Bana en büyük desteği o vermiştir. Elime mikrofonu ilk veren kişidir. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.
Müziğin doğada var olduğunu düşünenlerden biri olduğunu dile getiren Geçgin, duran ve hareket eden her varlığın bir sesinin ve duygusunun olduğunu düşünüyor.

CELAL GEÇGİN KİMDİR ?
1993 yılında Tire’de dünyaya gelen Celal Geçgin, ilk ve ortaokulu Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda bitirdikten sonra ortaöğrenimini Tire Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır. 2002 yılından bu yana Grup Zafer’de çalışmaktadır. Yaklaşık olarak 60 bestesi vardır. Bunlardan birkaç tanesi ise şöyle ; ‘’ Sarı Sonbahar ‘’, ‘’Bitemeyiz Böyle ‘’, ‘’ Son Defa ‘’ adlı besteleridir. İlk söylediği şarkı ise Yıldız Tilbe’nin Çabuk Olalım Aşkım adlı şarkısıdır.Müziğe olan ilgilsi ise ilkokul 2.sınıf da iken başlayan Celal Geçgin, çocuk yaşlarda müziğe olan ilgisi ailesinin ve arkadaşlarının verdiği destek ile daha çok üzerine düşerek solist olmaya karar verdi.

VİDEO:

Editör: Haber Merkezi