Erdal KalkanAK Parti İzmir Milletvekillerinden Erdal Kalkan, Tire İlçe Teşkilatı’nın önceki akşam Öğretmenevi bahçesinde düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde çok sayıda partilinin yanı sıra mahalle muhtarları ve bazı STK yöneticileri de yer aldı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Ramazan programlarını çeşitli iftar organizasyonları ile sürdüren AK Parti Tire İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz gün ilçeye gelerek bir vatandaşın iftar sofrasına konuk olan milletvekili Hamza Dağ’dan sonra bir başka milletvekili ile kinci bir iftar organizasyonu gerçekleştirdi. Milletvekili Dağ gibi, yine İzmir 2. Bölge milletvekili olan Erdal Kalkan, önceki akşam ilçeye gelerek partililer ve bazı konuklarla birlikte Öğretmenevinde iftar yemeğinde buluştu.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, İl Genel Meclis üyesi Refik Konur, Belediye Meclis üyeleri, partinin ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve bazı STK (sivil toplum kuruluşu) temsilcilerinin yer aldıkları yemek programında, muhtarların milletvekili Kalkan’la yakın temas halinde oldukları görüldü. Mahallelerinin ve ilçelerinin sıkıntılarını söz alarak dile getiren muhtarlar, milletvekilinden yardım istediler. Milletvekili Kalkan ise notlar alıp, muhtarları dikkatle dinledikten sonra muhtarlara sıkıntıların çözümü konusunu ilgili mercilere bildireceği ve gereğini yapacağı sözünü verdi.

Editör: Haber Merkezi