Kuşadası OtomobilÜç gün önce Kuşadası’ndan çalınan otomobil, bir gün sonra gece saatlerinde Tire Buğday Dede Mezarlığı yakınlarında terk edilmiş vaziyette Tire Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bulundu.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Kuşadası’ndan 8 Temmuz günü, düz kontak yöntemiyle çalınan “09 L 0438” plakalı NejdetYazıcılar’a (49) ait 1987 model Murat 131 Şahin marka otomobil, çalındıktan bir gün sonra, 9 Temmuz Pazartesi gecesi Tire Buğday Dede Mezarlığı yakınlarında terk edilmiş bir şekilde bulundu.

Tire Emniyeti’ne bağlı devriye ekiplerleri tarafından fark edilen ve içi boş olduğu için şüphe duyularak, plakası üzerinde araştırma yapılan otomobilin bir gün öncesinden Kuşadası’ından çalındığı, sahibinin Kuşadası Emniyeti’ne aracı için resmi müracaatta bulunduğu öğrenildi. Kim veya kimlerin aracı çaldığı ve Tire’ye getirdiğinin şu an için bilinmediğini, fakat konuya ilişkin her türlü araştırmayı yaptıklarını, araçta parmak izi incelemesinde bulunduklarını belirten Emniyet yetkilileri, aracın sahibine teslim edildiğini de belirttiler.

 

Editör: Haber Merkezi