Kızılay İzmir İl Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca 30 ilçede 12 BİN haneye 500 TL’lik nakdi yardım yapacak. İzmir özelinde sürdürülen yardımlaşma kampanyalarında dezavantajlı mahallelerde 400 BİN kişilik sıcak yemek ve kavurma yardımı da sürüyor. Konuyla ilgili konuşan Kızılay İzmir İl Başkanı Kerem Fahri Baykalmış, 30 ilçenin 15’inde teşkilatlanıldığını diğer ilçelerde de çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. Yardım kampanyalarının Tire’yi de kapsadığını belirten Baykalmış, maddi durumu elverişsiz olan ailelere 500’er TL’lik yardım yapılacağını söyledi.

Tire’de sürdürdüğü yardımlaşma kampanyalarıyla tanınan yardım gönüllüsü Faruk Eryiğit, Kızılay’ın bu yardımlarının Tire’deki ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında gönüllü olarak görev aldı. Bugün Kızılay İzmir İl Başkanlığı’na giden Eryiğit, yaptığı görüşmeler sonucunda Tire’de bulunan ihtiyaç sahiplerinin tespiti ve yardımların kişilere ulaştırılması konusunda görev aldı.

ERYİĞİT: “KIZILAY’A TEŞEKKÜR EDERİZ”

Ramazan yardımları konusunda bir açıklama da Yardım Gönüllüsü Faruk Eryiğit’ten geldi. Eryiğit yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi; “Her sene olduğu gibi bu sene de Mübarek Ramazan ayında yardımları Tire’deki ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak için çabalıyoruz. Bu süreçte Kızılay’ın da çok büyük katkıları var. Katkılarından dolayı Kızılay İzmir İl Başkanımız Kerem Fahri Baykalmış’a ve tüm hayırseverimize ve Kızılay bağışçılarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. İyilik kime yakışmaz ki”

Editör: Haber Merkezi