Artık neyi niçin bekliyoruz?

Hemen hergün yeni bir karmaşa ile güne başlar olduk,sanki karmaşalara,karışıklıklarla beraber yaşamaya alıştırılıyoruz, peki ne için? Sonrası ne olacak? ne yapılmak isteniyor? hangi DEVLET idarecisine inanalım? DÜNYA'nın her bir tarafında terör olduğunu açıklayıp meşru sayanmı? güvenlik zaafiyetinin aslında olmadığını açıklayan BAKAN'amı?pişkin,pişkin HALK'IN karşısına geçip ironik ve soğuk tavırlarla soru sahibini küçümseyenlerimi?

Yaşanan olayların bir ucunu utanmadan yine paralele bağlaması aslında toplumda beyin deformasyonunu açıkça anlatıyor.

Atmayın beyler,atmayın!Artık kalede 8 yiyen Yaşar yok,herkes sizin isteklerinizle yaşamak,sizler gibi düşünmek zorunda değil,ipin ucunu kaçırdınız,artık yakalayamıyorsunuz.

ÜLKE'NİN olmayan kontrolü elinizden çoktaan çıktı,fedakarlık sırası hala size gelmedimi? 

SN.DAVUTOĞLU !

ALLAH RIZASI için bir kerede konumunuza,makamınıza hatta ağırlığınıza saygı göstererek 2 BAKAN'INIZA,

Aslında yakışan görevden almanızdır,hadi gücünüz,yüreğiniz yetmiyor,bari şunu söyleyebilirmisiniz?

-Bu acılı günlerde traji komik açıklamalar yapmayın,vatandaşın içi kan ağlarken nasıl bir açıklama yapmalıyız diye birbirinizle hiçmi düşünce alışverişi yapmıyorsunuz?sorusunu sorabiliyormusunuz?CUMHURİYET tarihinin  net açıklanmamakla birlikte en çok sayıyla ölümün yaşandığına tarihe tanık oluyoruz.

Beyler ! kim ne derse desin Bu HALK'I hafife aldığınız,gayri ciddi tavırlarınızdan anlaşılıyor,hiç birinizde aksini inkar etmesin,yazımı kaleme aldığım 12-10-2015 saat 10.30 itibarıyla SN. CUMHURBAŞKANI'NDAN hiçbir açıklama duymadım.

Herkes bu olayların faillerinin "ışid"den başka olmadığını biliyor,yine herkesin hatırlayacağı gibi geçmişte,her gösteri alanına İL dışından gelen araçların,en ufak ayrıntısına kadar didik,didik arandığını,şüphelilerin alana yaklaştırılmadığını biliyoruz,hatta araçların tedbir ve kalabalıkta sorun yaşanmaması için içeri alınmadıklarınıda,alın size güvenlik tedbirlerinin ne kadar alındığı hikayesi.

"Eşşeğini dövemeyen semerini döver"

Bombayı,yasak yayınları,suç aletlerini olmayan yerlerde(Ana okulları,kreşler,dersaneler) aranırsa,olan yerdekileri bulunmaması gayet normal.

Eee emir büyük yerden geliyor.

Gazeteyi,gazeteciyi,interneti,TV'yi,kısaca HALK'I ve basını susturursanız,bombalar,silahlar konuşmaya başlar.

Bu arada vekil olupta birilerinden korkup sesini çıkaramayanlara,bu karmaşalıkta meclisin keyfini çıkaranlara yuh olsun diyorum.

Olaylarda ÜLKE'MİZİN birliği beraberliği için hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ALLAH RAHMET DİLİYORUM.

Saygılarımla.