Birbirinden modern ve kullanışlı işyerlerin yükseldiği Küçük Sanayi Sitesi’nde birinci etabın tamamlanmasının ardından ikinci etap çalışmaları başladı. 14 işyerinden oluşan ikinci etabın temeli dualar eşliğinde atıldı. Düzenlenen temel atma törenine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Hızlan ve yönetim kurulu üyeleri ve teknik ekip katıldı.

Yeni işyerleriyle ilgili konuşan Tire Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Hızlan, yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;

“Bugün burada iki mutluluğu aynı anda yaşıyoruz. Bir yandan yeni işyerlerimizin temelimizi atıyoruz diğer yandan islam aleminin en önemli günlerinden biri olan Berat Kandilini idrak ediyoruz. Bu vesileyle Berat Kandilimizin tüm halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum.

‘GALERİCİLER SİTESİ DEĞİL’

Yeni projemiz imalat haricinde ticari faaliyet gösteren tüm meslek gruplarını kapsıyor. Projemiz oto galericilerden gelen yoğun talep sebebiyle galericiler sitesi gibi algılansa da aslında böyle bir şey yok. Burada lokanta, kıraathane, eczane, noter, yedek parça ve gıda ürünleri satış noktası gibi işyerleri olabilir.

‘13 AYDA TAMAMLANACAK’

İkinci etabımızı 13 ayda tamamlamayı hedefliyoruz. Yeni projemizde satışını yaptığımız işyerleri var. Gelen taleplere göre yeni satışlar da yapabiliriz. İkinci etabımızdan işyeri almak isteyenlerin kooperatifimize başvurmaları gerekiyor. Bugün temelini attığımız ikinci etabımızda işyeri kalmasa bile önümüzdeki günlerde yeni başlayacağımız üçüncü etap projemizden yeni işyerleri ayırabiliriz. Yatırımcılar bize müracaat ettiğinde kendilerine gerekli bilgiyi verir, yapacakları işe göre ayrıca yardımcı oluruz.”

Editör: Haber Merkezi