Hak ve Eşitlik Partisi’nin yeni oluşumları ile düzenlenen ilçe yönetimi ve İlçe Teşkilatının kuruluşu için geçtiğimiz ay Tire’ye gelen partinin genel başkanı Osman Pamukoğlu İlçe Teşkilatını açması sonucunda HEPAR Tire İlçe Başkanlığına Yılmaz Çayır atanmıştı.

 

Ahmet ŞENKİ / Yerel Güç Gazetesi


Bu sürenin ardından Hak ve Eşitlik Partisi Tire İlçe Teşkilatı ilk kongresini gerçekleştirerek ilçe başkanını ve yönetim kurulunu oluşturdu. Kongrenin tek adayı ise Yılmaz Çayırdı.
Kongreye katılanlar arasında HEPAR İzmir İl Başkanı Savaş Singin, Buca İlçe Başkanı Ayla Mum, Konak İlçe Başkanı Hasan Kocaman, Karşıyaka ilçe Başkanı Hamza Kozdere, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Can Tekeş ve HEPAR il yönetimi yer aldı.
Yapılan seçimin ardından Hak ve Eşitlik Partisi Tire İlçe Başkanı Yılmaz Çayır olurken ilçe yönetim kurulu ise;  Zafer Çetinkaya, Birol Gazisan, Özlem Esra Dinçer, Ali Akdeniz,Osman Bayram, Ahmet Gülşen, Fadıl Tarlı isimleri ile oluştu.
HEPAR Tire İlçe Başkanı Yılmaz Çayır yaptığı konuşmasında ‘’Bulunduğumuz alanın adı siyaset. Biz milli mücadele yapacağız. Parolamız siyasi ve ekonomik bağımsızlıktır. Tam bağımsızlık faaliyetlerimizin temelidir. Tirenin bir evladı olarak Tire İlçe Teşkilatımızı yönetmeye talip olmak ve bu milli mücadelenin bir askeri olarak görev almaktan mutluyum.’’dedi.

Editör: Haber Merkezi