Hemşire KokteylHer yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlen Hemşirelik Haftası kutlamaları çerçevesinde önceki gün Tire Devlet Hastanesi personel kafeteryasında, Hastane yönetimi tarafından bir kokteyl düzenlendi.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

En değer verdiğimiz şeylerin başında gelen ‘sağlığımızı’ emanet ettiğimiz kamu görevlilerinden olan hemşirelerin haftası olarak kutlanan “12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası” etkinlikleri değişik programlarla ilçemizde kutlanamaya devam etmekte. Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Atatürk anıtına çelenk koyma töreni sonrasında, önceki gün de Tire Devlet Hastanesi personel kafeteryasında bir kokteyl etkinliği gerçekleştirildi.

Hastane yönetimi tarafından organize edilen kokteyle Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi ve Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’da katıldı. Başta hemşire ve ebe olmak üzere, doktorlar ve diğer hastane personelinin iştirak ettiği kokteyl yaklaşık 1,5 saat kadar sürdü. Hastane Başhemşiresi Nuray Ekşin ve Başhekim Op. Dr. Fatih Hayali “Hemşirelik Haftası” ve hemşirelik mesleğinin önemi ve zorlukları  ile ilgili birer konuşma yaptılar. Program, Dört Eylül İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Aykut beyin kemanıyla verdiği resital ve kokteyl ikramlıklarının sunulması ile devam edip sonlandı.

Editör: Haber Merkezi