Merhaba Değerli okurlarım!!!
Regaip kandilimiz mübarek olsun. Bol bol dua edelim, hayır işleri yapalım. Sokak hayvanlarını da bu soğukta unutmayalım!!!
 18 Şubat Perşembe günü Güneş Balık burcuna geçiyor. Ön plandaki kelimelerimiz: Sevgi, evrensel barış!!!
Cumartesi Venüs Mars kare açısı olacak. Tartışmaların olabileceği bir gün olabilir. Çok çabuk kızabiliriz. Biraz daha dikkat edebiliriz. Biraz daha hoşgörülü olabiliriz.
Pazar günü itibariyle Merkür Retro dan çıkıyor. Teknolojik aksaklıklar, İletişimdeki sorunların çoğu geride kalıyor.
  Bu hafta bakalım gökyüzünde neler oluyor. Burçları genel olarak sizler için analiz etmeye çalıştım. En doğru sonuç kişinin kendi Doğum Harita Analizidir.
 

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 15– 21 ŞUBAT 2021 (YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE DE BAKABİLİRSİNİZ)
KOÇ:
Kendinizi değerlendirip, güzel kararlar verebilirsiniz. Süregelen konular için plan program yapmak, bu konular üzerinde düşünmek, pekiştirmek sizin için daha iyi olacaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Parasal açıdan güzel gelişmeler elde edebilirsiniz.

BOĞA: Arkadaşlar, dostlarla güzel ve verimli vakitler geçirebilirsiniz. Bu kişilerden destek alabilirsiniz, güzel fırsatlar önünüze çıkabilir. Partnerinizle aranızda iletişim kaynaklı güven sorunu yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Kariyerinde oldukça göz önünde olabilirsiniz. Başarılı ve güzel ilerlemelerin olacağını bir dönemdesiniz. Eğer bir terfi beklentiniz varsa terfi olabilirsiniz. Dalgınlıklara dikkat etmenizi öneririm. Eğitimlerinize dikkat edin. Hedefleriniz istikametinde ilerleyebilirsiniz. Maddi olarak ön planda olabilirsiniz.

YENGEÇ: Ortamınızda bulunan kötü niyetli insanlarla birlikte olmak size iyi gelmeyebilir. Kendinizi düşünmelisiniz. Alacak verecek konuları tekrar gündeminize gelecektir, tekrar gözden geçirebilirsiniz. Yurt dışı seyahat, eğitim almak istekleriniz artabilir. Eğer mümkünse Mart ayının 2. haftasından sonrası hayatınıza geçirmenizi tavsiye ederim.

ASLAN: Hayatınızda ortak paylaşımlar, vergiler, miras vs. gibi konular gündeminize gelebilir. Ortaklı iş yapıyorsanız evrak işlerinizde hatalar yapabilirsiniz. İlişkilerinizde geri dönüşler olabilir.
BAŞAK: Fedakârlık yine üst seviyede olacak. Ortaklık, evlilik, ikili ilişkiler konularında fedakârlık yapmak zorunda kalabilirsiniz. Merkür Retro dan dolayı iletişimde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Unutkanlık, dalgınlık konuları tekrar gündemine gelebilir. Dikkat etmenizde fayda var. Tartışmalı gergin ortamlarda bulunabilirsiniz. Parasal olarak ani ödemeleriniz çıkabilir, hesaplarınıza dikkat edin.
TERAZİ: Partnerinizle ilişkileriniz önem kazanacak. Aşk ve çocuk alanında çok önemli güzel dönüşümler yaşayabilirsiniz. Riskli yatırımlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Yoğun bir iş dönemi olacak. Angarya işlerde üzerinize kalabilir, dikkat edin. Kilo alımına dikkat edin. 

AKREP: Geçmişteki bir takım olumsuz sorunlar tekrar gündeminize gelebilir. Daha derin ve mantıklı çözümler üretebilirsiniz. Maddi olarak güzel para artışları olabilir. İş yükünüzde artabilir. Hayatınızdaki zamanın çoğunu kendinize ayırmak isteğinizde artacak. Maalesef yoğunluktan kendinize çokta zaman ayıramayabilirsiniz.

YAY: Kariyer alanında anlaşmazlıklar, gerginlikler yaşayabilirsiniz, biraz daha acele etmeden sakin davranmanızı öneririm. Bu sayede önünüze daha güzel fırsatlar çıkabilir. Ailevi konularda daha önceden çözülememiş konular tekrar gündeminize gelebilir. Sizin fikirlerinizle uzlaşma sağlanacaktır. Merkür Retro dan dolayı yanlış anlaşılma olasılığı da var, dikkatli olun.

OĞLAK: Psikolojik eğitimler, maneviyata yönelik konulu eğitimler almak isteyebilirsiniz. Merkür Retro dan sonra başlamanızı tavsiye ederim. Maddi konularda biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. İşlerinizde oldukça yoğun bir dönem geçireceksiniz. Sağlığınıza, özellikle yediklerinize dikkat edin.

KOVA: Maddi konuların daha ön planda olacağı bir dönem. Maddi olarak destek alabileceğiz gibi borç olarak sizin de destek verebileceğiniz bir döneme girmiş bulunuyorsun. Geçmişte yarım kalmış konular tekrar gündeminize gelebilir. Konuşmalarınızda daha net ve açık konuşmaya çalışın. Yoksa bazı konularda kendini ifade ederken bile problem yaşayabilirsin. Gergin ortamlarda bulunmamanızı öneririm. Gelecek için güzel olumlu kararlar alabilirsiniz, sıkıntılı günlerinizi arkada bırakabilirsiniz.

BALIK: 18 Şubatta güneş sizin burcunuza geçiyor. Sabırla beklediğiniz konularda kesin kararlarınızı verebilirsiniz. Ancak yeni anlaşmalar, sözleşmeler için eğer mümkünse Merkür Retro nun bitmesini beklemenizi tavsiye ederim. Harcamalarınıza dikkat edin. Sonrası için zor durumda kalabilirsiniz. Çok fazla iyi niyetiniz suiistimal edenler olabilir.
Sorularınızı ınstagram adresimden DM’den (astrologselma_) sorabilirsiniz.
Yaptığım çalışmalar olasılık çalışmasıdır.
Sevgi ile dostça kalın!!!