muharrem-ince-tireYaptığı keskin çıkışlar ile CHP’nin en etkin isimlerinden biri olan, partinin grup başkan vekillerinden Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile Özdere’de görüşen ve birçok konuda samimi sohbetlerde bulunan Tire İlçe Başkanı Mustafa Güngör, İnce’den Tireli vatandaşlar ve bölge halkı adına birçok söz aldı. İnce ayrıca en kısa sürede Tire’ye gelme sözü de verdi.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Keskin çıkışları, yüksek hitabet gücü ile Meclis çatısı altında bulunan en dikkat çekici milletvekillerinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili ve parti grup başkanvekili Muharrem İnce, geçtiğimiz gün CHP Tire İlçe Başkanı Mustafa Güngör ve Atatürkçü Düşünce Derneği Tire Şubesi Başkanı Günay Özbek ile İzmir’in sahil beldelerinden biri olan Özdere’de bir araya gelerek güzel sohbetlerin gerçekleştiği bir görüşme yaptı.

İnce ile uzun bir süre sohbet etme fırsatı bulduklarını ifade eden Tire CHP Başkanı Güngör; ülke gündemi, dış politika, Ortadoğu’daki gelişmeler, terör konusu, Tire’nin ve Tirelilerin durumu, bölgemizdeki gelişmeler, çiftçinin  ve köylünün yaşadığı sıkıntılar gibi çok sayıda konuyu enine boyuna değerlendirdiklerini  belirtti.

EN KISA SÜREDE TİRE’YE GELECEK

İnce’den Tire halkının ve Menderes Havzası’ndaki vatandaşların çiftçisiyle, köylüsüyle, işçisiyle ve esnafıyla her kesimin dertlerini meclis ortamında ve meclis komisyonlarında dile getirme ve bu konularda çalışmalar yapma sözü aldıklarını belirten Göngör, “Sayın İnce, konuşmalarımızı ve dile getirdiğimiz halkımızın sıkıntılarını dikkatlice dinledi. Kendisi de anlatılanların farkında bunun mücadelesini mecliste en etkin şekilde sürdürdüğünü bundan sonra daha da etkili şekilde bu mücadelesini devam ettireceğini belirtti. Halkı gelişmelere karşı daha uyanık olmaya çağıran sayın İnce’yi Tire’ye gelmeye ve Tirelilerle bire bir sohbet etmeye davet ettik. Kendisi de bu davetimizi sevinerek kabul etti ve kısa süre içerisinde Tire’yi ve bölgeyi ziyaret edeceği sözünü verdi.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi