Ali Karadeniz ŞebnemKaradeniz ve Akman ailelerinin biricik çocukları önceki gün gerçekleşen nişan töreni ile aile kurma yolunda ilk adımı attılar.

 Karadeniz ailesinin biricik oğlu Ali Karadeniz ile Akman ailesinin biricik kızları Şebnem Akman, önceki gece Alay Parkı Kafeteryası’nda havuz başında yapılan nişan töreni ile nişanlandı. Sevenlerinin arasında aile kurma yolunda ilk adımlarını atan gençlerin mutlulukları görülmeye değerdi. Tire’nin tanınmış DJ’lerinden olan yıllarca Tire’nin ve Küçük Menderes Havzası’nın en güçlü  frekanslarından olan Radyo Show 94’te ‘Poyraz’ takma adıyla yayın yapan ve sebnem-alibüyük bir hayran kitlesine sahip olan, şuanda da Tire’nin önde gelen kameramanları arasında bulunan Ali Karadeniz, en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür etti.

Dört Mevsim Çiçekçilik ve Organizasyon’un oluşturduğu mükemmel atmosferde, havuz başında nezih ve eğlenceli bir nişan gecesi yaşan konuklar; Hasan ve Mustafa Polat kardeşlerin canlı müzik orkestra performansları ve yerel sanatçı Tireli Ahmet’in güzel şarkıları eşliğinde gece boyu eğlendi.

Editör: Haber Merkezi