Hasan TuğanUzun yıllardır Tire’de görev yapan ve 2011 yılı aralık ayından bu yana Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla yerine getiren Hasan Tuğan, yapılan atama sonucu Aliağa Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

Ercan ÇELİK / HaberTire

2003 yılında Erzincan’dan Tire’ye atanarak gelen Hasan Tuğan, başkomiser olarak görevini sürdürdü. Bir süre sonra geçici yurtdışı görevine gönderilerek, Kosova’da görev yaptı. Tire’ye tekrar dönen Tuğan, Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini başarıyla sürdürdü ve 2011 yılı aralık ayında Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yükseldi.  Evli ve bir çocuk babası olan Hasan Tuğan şimdi ise, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

 

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ BELLİ OLDU

Başarıyla dolu bir görev sürecinin ardından Tire’den tayin olan Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, yerini yine kendisi gibi başarılı bir isim olan Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Tire’ye tayin olan Fatih Kiremitçi’ye bırakacak. 1974 Yozgat doğumlu olan Fatih Kiremitçi, görevini Tire’de sürdürecek.

 

Fatih Kiremitçi

FATİH KİREMİTÇİ KİMDİR?

1974 yılında Yozgat ilinde doğdu. İlk ve Orta tahsilini tamamladıktan sonra 1988 yılında Polis Kolejine girdi. 1997 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Mezuniyete müteakip Komiser Yardımcısı olarak Aydın Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı.

1997-2005 yılları arasında Komiser Yardımcısı, Komiser, Baş Komiser Rütbelerinde Aydın Emniyet Müdürlüğün de görev yaptı.

2005-2008 Yılları arasında Bitlis Emniyet Müdürlüğünde Emniyet Amiri olarak görev yaptı. 2008-2009 yılları arasında İzmir İli Ödemiş İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 26 Ağustos 2009 yılında Kiraz İlçe Emniyet Müdür Vekili olarak atandı.

Evli ve iki çocuk babası olan Fatih Kiremitçi, son atamalarla Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tayin edildi.

Editör: Haber Merkezi