EsrarTire Polisi tarafından önceki gün bir ihbar üzerine yapılan pusuda bir kişi cebinde içime hazır vaziyette uyuşturucu esrar maddesi ile yakalandı. Şahsın verdiği ifadeler ışığında Dallık Köyü’nde polis ve Jandarma işbirliğinde bir operasyon gerçekleştirildi.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Uyuşturucu ile mücadelesini sürdüren Tire’deki güvenlik güçleri, bu konudaki kararlı tutumlarını sürdürmekte. Önceki gün, gece saatlerinde Karacaali Mahallesi’nde belirtilen bir mevkide uyuşturucu esrar maddesi alışverişi yapılacağı ihbarını alan Tire Emniyeti Asayiş Büro ekipleri, ilgili yere pusu atarak, şahısları beklemeye başladı. Bir süre sonra şahıslardan H.G. (58) buluşma yerine gelerek beklemeye başladı. Buluşacağı şahıslar olay yerine gelmeyince hareket edip olay yerinden ayrılmak üzereyken polis ekipleri tarafından yakalanan H.G.’nin üzerinden bir seferlik kullanıma hazır şekilde uyuşturucu esrar maddesi bulundu.

Bunun üzerine göz altına alınarak emniyet merkezine getirilen H.G.’nin burada yapılan sorgusunda, şahıs uyuşturucu kullanıcısı olduğunu, satıcısı olmadığını belirtti. Zanlı ayrıca, yakalandığı noktaya Dallık Köyü’nden H.D. (54) isimli kişi ile buluşmak ve ondan esrar maddesi almakiçin gittiği yönünde itirafta bulununca, polis ve jandarma tarafından Dallık Köyü’ne gece operasyon yapılarak H.D.’nin ev ve arsasında artama yapıldı. Operasyon sırasında herhangi bir uyuşturucu madde bulunamadı. Zanlı H.G. daha sonra tutuklanma talebiyle Tire Adliyesi’ne sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi