artiz mektebiKitap Dostluğu Kulübü’nün Tireli üyeleri ve Tire Belediyesi işbirliği ile sahnelenecek tiyatro oyununda, izleyiciler bilet satın almak yerine kitap bağışında bulunacaklar.

Ercan ÇELİK / HaberTire

Müjdat Gezen ve Kandemir Konduk’un yazdığı V. Mehmet Konuk’un yönettiği Gaziemir Belediyesi Yetişkinler Tiyatrosu’nun oynayacağı“Artiz Mektebi” isimli komedi içerikli tiyatro oyunu 26 Mayıs 2012 tarihinde Tire Belediye Kültür Salonu’nda, saat 14:00 ve 20:00 olmak üzere iki seans halinde sahnelenecek. Tireli tiyatro severlerin büyük ilgi göstermesinin beklendiği oyunda, izleyicilere kapıda bilet yerine bağışlayacakları kitap ya da kitaplar sorulacak.

 

Kitap Dostluğu Kulübü Gönüllü Tire Temsilcileri Nazan Erdoğan ve Songül Begetir’in sorumluluk aldıkları örnek sosyal sorumluluk projesinde, hem bir tiyatro oyunu Tirelilerle buluşacak hem de bağışlanan kitaplar ile bir kütüphane oluşturulmuş olacak.

 

Proje ile ilgili olarak konuşan Kitap Dostluğu Kulübü Gönüllü Tire Temsilcisi Nazan Erdoğan, “Bu muhteşem tiyatro oyununa giriş ücreti kitap. Yanınızda getireceğiniz, hikaye, roman, boyama kitapları, test kitabı, kaynak kitaplar, soru bankaları, sözlük, atlas ve ya üniversite hazırlık kitaplarınızla oyunu izleyebilirsiniz. Hem bir tiyatro etkinliğinin içinde olacaksınız hem de yeni açılacak kütüphanelere katkıda bulunacaksınız. Okuduğunuz kitapların evinizde, raflarda toz tutmasına izin vermeyin. Okunup bir köşeye atıldıktan onra unutulmasın. Kitap okumak isteyenlerin umutları sönmesin.” diyerek, Tireli vatandaşları oyuna davet etti.

Editör: Haber Merkezi