“Varlığım Türk varlığına armağan olsun”
        Analar ağlamasın sloganıyla yola çıkanlar sizlere soruyorum;
Analar ağlamıyor değil mi? Siz analar derken hangi analardan bahsediyordunuz? Bu ciğeri yananlar Ana değil mi? Bu yüreği parçalananlar sizin bahsettiğiniz analardan değil mi? Hani nerde piyasaya salınan ve milleti salak kendilerini akıllı gören o sözüm ona akiller nerde? Nerde o üç beş Mehmetçik şehit oldu diye meclis toplanmaz diyen herif? Hani nerde Apo’yu hakaret edilmekten, PKK’ lıları dağlar da gezmekten kurtardık diyenler. 
        Siz biliyor musunuz ki bir yiğit tam yirmi yılda meydana geliyor. Siz biliyor musunuz ki Analarının öpe okşaya büyüttüğü yiğitleri toprağa koyarken ciğerleri nasıl paramparça oluyor? Bu kaçıncı acıdır ki bizlere yaşatanlar ortalık yok.  Benim ülkemde bebek katili terörist sayın olamaz. Benim ülkemde hiç kimse şehidime kelle hesabı ile ifade edemez. Benim ülkemde benim askerime polisime silah doğrultan hiçbir namussuz barındırılamaz, sokaklara salınamaz. Benim ülkemde askerim polisim siyasi hesaplara kurban edilemez. Benim ülkemde acısını yaşayan hiçbir şehit babasını kimse tutuklayıp suçlayamaz. Burası Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti ve bu gün bu ülkede Mustafa kemalin askerleri şehit edilirken yas ilan edemeyenler bu ülkenin yöneticisi, milletin babası olamaz. Benim ülkemin bir parçasında söz sahipliğine teröre teslim edenler başka bir bölgesinde kral olamaz. 
        Ey icra makamlarında oturan sözüm ona hüküm sahipleri çekilin bir kenara siz bitiremediniz bu terörü milletçe elbirliği yapar biz bitiririz. Dağlarımızı Aslan Mehmetçiğimiz şehirlerimizi bizler temizleriz. Kimsenin gücüne gitmesin bir millet uyanıyor hem de o millet TÜRK MİLLETİ.
ARTIK YETER. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Şehitlerimize Rahmet, Acılı Ailelerine Sabır ve Metanet dilerim.