Bugünkü yazımda dünya’nın en güzel duygularından biri olan Aşk’dan bahsetmek istiyorum, Aşk’ı yazmak istiyorum. Zaten diğer konuları, sorunları, sıkıntıları hep yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim. Bugün bir değişiklik olsun ve Aşk’a dair bir şeyler yazayım istedim. Sanırım bu güzel duyguyu tatmayan yoktur. Herkes acısıyla, tatlısıyla tatmıştır bir ucundan. Tabi bir çok şeye Aşk besliyor olabiliriz, mesela kitaplara, bilime, hayvanlara, çocuklara, mesleğimize vb. şeylere. Ben, bugün kadın ve erkek arasındaki Aşk’a değineceğim. 

“Aşk kavuşamamaktır” diye bir kanı vardır insanlar da, neden bizler Aşk’ı kavuşamamak olarak benimsedik, Aşk’ı hep zor bir şey olarak gördük. Aslında Aşk, hiç kavuşulamayacak bir sevda’nın ardından bile, onu düşünmenin mutluluk olduğunu bilmektir. Onsuz yaşarken bile, onun hayaliyle bir ömür geçirmektir. Onun mutluluğu ile mutlu, hüznü ile hüzünlenmektir. Yada acaba gerçekten böylemidir.

Aşk o kadar gariptir ki tarif etmesi zordur. Hangi kelimeleri kullanırsan kullan, ne yaparsan yap tarif etmekte zorlanırsın. İşte bende dilim döndüğünce, kelime haznem yettiğince tarif etmeye çalışıyorum. Kalbimden dilime, dilimden kağıda dökülüyor sözcüklerim. Hangimiz vazgeçebildik yüzüne bakarken mutlu olduğunu gördüğümüzden, hangimiz o mutlu olduğunda ki neşemizi, sevincimizi nerede bulabildik acaba.
Her zaman yaşadığın normal günlerden birini yaşarken, karşına çıkabilecek şeylerden habersiz nefes alabilmektir aslında hayat. Bir gün kalkarsın, hayatını değiştirecek, seni senden alacak, artık günlerinin aynı olmayacağı, nefes alırken bile “ acaba şuan da ne yapıyordur” diye düşünmeye çalıştığın anda bile, ne yaptığını bilmeden onu düşünüyorsan bil ki o gün gelmiştir.

Her insan’ın kalbinin bir köşesinde Aşk’ın tadı vardır, hiç bir zaman unutmayacağı ve son nefesine kadar unutamayacağı. İnsan hiç bir zaman keşke dememeli hayatta, Aşıksa, seviyorsa bunu dile getirebilmeli. Çünkü yarın ne olacağını hiç bir zaman bilemeyiz. İçimizi o kişiye dökmekte geç kalırsak kocaman bir ah çekeriz belki ama, bilin ki o dönmeyecektir. Keşke dememek için bir an önce söyleyin sevginizi, ona karşı duyduğunuz aşkı.
Aşk bazen acılar yaşatsa da, bazen gecelerce uykusuz bıraksa da, bazen hasta etse de dünya’nın en güzel, en mukaddes duygularından biridir. Şuan da bu yazıyı okuyan sevgili dostlar, lütfen söylemek istediğiniz ne varsa sevdiğinize veya sevgilinize söyleyin aşkınızı, sevdanızı. Aranızda mesafe varsa da takmayın. Unutmayın, ona bir telefon, bir otobüs, bir uçak mesafesi kadar uzak olabilirsiniz ancak. Çünkü keşkelerdir insanı bitiren, hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin. Madem bu kadar Aşk üzerine bir şeyler yazdık, bir de şiir konduralım yazımızın sonuna. 
Hoşçakalın, sevgi, saygı ve aşkla kalın.
Ben seninle sen oldum
Sensizken sen değildim 
Sen derken beni gördüm
Ben derken seni
Bana sen kimsin dediler
Seni gösterdim
O kim dediler ben dedim
Anladım ki ben sendeyim
Sen bende