Aliağa Hasan TuğanAliağa Ticaret Odası (ALTO), İzmir'in Tire ilçesinde dokuz yıl görev yaptıktan sonra Aliağa'da göreve başlayan ilçenin yeni emniyet müdürü Hasan Tuğan'ı makamında ziyaret etti.

haberler.com

ALTO Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Oda Başkanı Adnan Saka, kurumlar arası diyaloğa büyük önem verdiklerini belirterek, "Biz oda olarak kurumlar arası diyaloga çok önem veriyoruz. Hiçbir zaman hizmetlerimi üyelerimizle sınırlamadık. Amacımız her zaman kurumlarla birlikte hareket ederek sosyal anlamda da görev çizgilerimiz çerçevesinde toplumsal fayda sağlayabilmek oldu. İlçemizin yeni emniyet müdürünü tanımamızın, üyelerimizin beklentilerini paylaşmamızın her iki kurum için de yararlı olacağı inancındayız. Bu vesileyle Sayın Tuğan'a Aliağa'daki görevinde başarı diliyor, ilçemizde görev yapan tüm emniyet görevlilerine de verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum" değerlendirmesini yaptı.

ALTO'nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren yeni ilçe emniyet müdürü Hasan Tuğan da, ilçenin huzur ve güvenliği için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Tuğan, "Aliağa'da görev aldığım sürece şu an olduğu gibi huzurlu bir ortam sağlayabilmek için elimizden geleni yapma arayışında olacağız. Emniyet olarak kapımız kişi olsun kurum olsun herkese sonuna kadar açık. Biz de istiyoruz ki Aliağa için iyi bir şeyler yapılsın, başarılsın. Aliağa'nın geleceği için kalıcı diyaloglar kurulması adına bugün Aliağa Ticaret Odası'nın gerçekleştirmiş olduğu ziyareti çok önemli buluyor, kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi