Akparti Tire GençlerAk Parti İzmir İl Gençlik Kolları yöneticileri Ertunç Ünver, İsmail Telingün, Evren Aydın, Serhan Demirgil ve Murat Magul önceki gün Tire'de ev ziyaretlerine katıldı.

haberler.com

Ak Parti Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül ve Ak Parti Tire İlçe Gençlik Kolları yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde duygulu anlar yaşandı.

Ramazan ayı nedeniyle gençlik kolları mahalle temsilcileri tarafından belirlenen aileleri ziyaret ettiklerini söyleyen Ak Parti Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül,, "Mahalle temsilcilerimiz tarafından tespit edilen ailelerin evlerini ziyaret ediyoruz. Bu ev ziyaretlerinde ailelerin sorunlarını dinliyoruz ve çözümü noktasında birlikte hareket ediyoruz. Gençlik Kolları olarak, kendi imkanlarımız doğrultusunda temin ettiğimiz ramazan paketlerinden birer tane hediye ediyoruz"

diye konuştu.

Önceden tespit edilen evleri ziyaret eden ve beraberlerinde getirdikleri Ramazan erzak paketlerini dağıtan AK Partili gençler ve Ak Parti Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, gittikleri her eve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını götürdüklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi