Tire Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, geçtiğimiz hafta sonu Kapalı Spor Salonu’nda genel kurul yapmış, tek adaylı gerilen seçimde Kooperatifte uzun yıllar Muhasebe Müdürlüğü yapan Mustafa Sarıkaya Başkanlık görevine getirilmişti. Başkanlık görevine resmen başlayan Sarıkaya, genel kurul toplantısına misafir çağırılmamasının sebebini HaberTire’ye açıkladı. Gizlendiği iddia edilen yeni yönetim listesini de isim isim açıklayan Sarıkaya, yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;

“Bilindiği üzere kooperatifimiz 2018-2019-2020 yılı olağan genel kurul toplantısını 25.07.2021 Pazar Günü saat 13:00’da Tire Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirmiştir. Genel kurul çağrısı ana sözleşmemizin 28. Maddesinde belirtildiği süre içerisinde normal mektupla üyelerimize bildirilmiştir. Genel Kurul toplantımız COVID-19 salgın tedbirleri kapsamında yapıldığından misafir çağırılmamıştır. Bu sebeple Genel Kurulumuza davet edemediğimiz Kaymakamımız Sayın Fatih Çobanoğlu başta olmak üzere, Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran’dan, Emniyet Müdürümüz Sayın Kadir Şen’den, Siyasi Parti Temsilcilerimiz ve Sivil Toplum Örgütlerinin değerli temsilcilerinden şahsım ve yönetim kurulum adına özür dilerim.

Ayrıca salgın tedbirlerine rağmen genel kurulumuza katılarak davasına sahip çıkan, her zaman bizlerin yanında olan esnaf ve sanatkarlarımıza bizlere gösterdikleri güven ve destekten ötürü teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

ASİL ÜYELER:

Mustafa Sarıkaya

Ömer Altın

Muhittin Hızlan

Ümit Ünalmış

Mustafa Yıldıran

YEDEK ÜYELER:

Mustafa Kolay

Semih Poyanlı

Sedat Çamlıca

Turan Bengi

Dudu Acar

DENETİM KURULU

Yıldıray Çayır

Metin Demir

Zekeriya Cantaş

Elif Sarp

Editör: Haber Merkezi