Tire’deki basın mensupları Anadolu Ajansı Muhabiri ve Yerel Güç Gazetesi Tire Temsilcisi Dilek Ayvalı, HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Fatih Şaşmaz, Demirören Haber Ajansı Muhabiri ve Büyük Tire Gazetesi Genel Yayın Yönetmesi Yiğit Soylu, Büyük Tire Gazetesi Muhabiri Aykut Karataş, Tire Belediye Basın Sorumlusu Şeref Şenki, Ramada By Wyndham Tire’nin kahvaltılı lansman toplantısında otelin yatırımcısı turizmci iş insanı Ceyhan İyi, Genel Müdür Gökhan Özdolgun ve diğer yöneticiler ile bir araya geldi.

DEV YATIRIM

Geçtiğimiz hafta hizmete açılan Ramada By Wyndham Tire, 50 milyon liraya yaklaşan dev bir yatırım ve dünyanın bir numaralı firması Wyndham’ın Türkiye’deki 72. Oteli. Dünya üzerinde 9 bin 200 oteli bulunan Wyndham, Tire’deki yatırımın da kusursuz olması ve konuklarının üst noktadaki güvenliği için en özel otellerinden birini inşa etti. İnşaatı 12 ay süren Ramada By Wyndham Tire, 6 katlı olarak inşa edildi. 3 toplantı salonu bulunan Ramada By Wyndham Tire, iş toplantıları için de üst düzey hizmet vermeye hazır.

AKUSTİK SALON

Basın mensuplarına oteli tanıtan Genel Müdür Gökhan Özdolgun otelin eğlence salonunun çok özel bir akustik sistem ile hazırlandığını perdelerin dahi akustik için özel olduğunu kaydetti. Genel Müdür Gökhan Özdolgun, “Salon içerisindeki ses sistemi ve aydınlatmalar çok özel hazırlandı. Yatırımcı Tire’ye yakışması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadı. Tireli olmamasına rağmen Tire isminin hep önde olmasını sağladı. Wyndham, önemli olanın otele gelen insanların güvenliği olduğunu önemsiyor. Bununla ilgili de Her türlü detay en ince ayrıntısına kadar düşünüldü” dedi.

TİRE’NİN ADINI AMERİKAN CEO’LAR DUYURDU

Genel Müdür Gökhan Özdolgun Ramada By Wyndham Tire’nin standartları çok yüksek bir otel olduğunu vurgulayarak, “Otelimiz 6 defa denetim geçirdikten sonra Amerikada’ki CEO’ların, ‘72. Otelimiz Türkiye’de, Ramada By Wyndham Tire’de açıldı’ diyerek paylaşım yapmaları ile hizmete başladı. Proje yangın güvenliği açısından yeniden düzenlendi. Yangın konusunda son sistem güvenli bir otel inşa edildi. Burada Dünyanın her yerinde geçerli bir sigorta sistemi var. Otelimizde başınıza bir şey gelirse dünyanın her yerinde hukuki süreci yürütebilirsiniz” dedi.

TAYFUR ÇİÇEK’E TEŞEKKÜR

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’e de teşekkür eden Genel Müdür Özdolgun, “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onların destekleri olmasa Tire böyle bir yatırımı kazanamazdı. Bu yatırım şu an 50 milyonluk seviyeye geldi. SPA merkezi, Fitness salonu, teraslar ve çatı da aktif olduğunda daha da değerli bir yatırım olacak. Yüzme havuzumuz yazın misafirlere ve Tirelilere hizmet verecek” şeklinde konuştu.

Family süit, Twin oda ve Corner süit odaları bulunan otelde 50 personel istihdam edilmiş durumda ve bu istihdamın 41’i Tireli.

Editör: Haber Merkezi