Tire Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Hızlan önceki gün, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tireli basın mensuplarını ağırladı. Gelişmekte olan Tire Küçük Sanayi Sitesi’ni basın mensuplarına gezdiren Hızlan, yeni projelerle ilgili önemli bilgiler verdi. Küçük Sanayi Sitesi’nde yepyeni bir projenin başlatıldığını belirten Hızlan, yeni projede yer almak isteyen esnaflara da çağrıda bulundu. 
Hızlan, Gazetecilere verdiği demeçte şu cümlelere yer verdi;
“Gelişmekte olan Tire’de artan ticari yapı ihtiyacının bir kısmını karşılamak için yeni bir projeye imza atıyoruz. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olarak öncelikle üyelerimizin ihtiyacını sonra da diğer Tireli esnaflarımızın ihtiyacını karşılamak üzere yeni işyerleri inşa edeceğiz. Yapacağımız projede toplam üç blok ve 28 adet iş yeri bulunuyor. Toplam yapı alanımız 5 BİN 203 metrekareden oluşuyor. Yeni projemizde 110 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar işyeri çeşitliliği bulunmaktadır. 
Diğer projelerimizden farklı olarak yeni projemizi profesyonel ekibimiz, modern ve çağdaş mimari anlayışı ile tasarladık. Projemizin hazırlığını Temmuz Ayı’na yetişecek şekilde tamamladık. Önümüzdeki hafta içi ihalemizi yapacağız. 
Yeni proje alanımızı imalat dışında restoran, kafe, eczane, yedek parça, aksesuar, hırdavat ve oto galeri gibi hizmet sektörlerine ayırdık. 
Esnaflarımızdan gelecek taleplere göre kooperatifimize ait 7 BİN 310 metrekarelik bir başka alanımızı da kullanıma açacağız”

Editör: Haber Merkezi