Elektrik Teknisyeni Ümit Bent tarafından kurulan Bent Elektrik & Elektronik, Bayındır’da Fatih Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Mağazanın açılışını Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen yaptı. Düzenlenen açılış törenine Demirezen ile birlikte Bayındır Esnaf Odası Başkanı İzzet Daşdı, AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Veysel Bakıcıol, İYİ Parti Bayındır İlçe Başkanı Necati Solmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kadan, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşan Başkan Uğur Demirezen;

“Bugün burada Ümit kardeşimizin elektrik ve güneş enerjisi sistemleri üzerine kurduğu işyerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. İşyerimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Yeni işyeri demek ekonomiye katkı demek, istihdam demek. Ümit kardeşimizin bahtı açık olsun. İşyerimiz hem Bent Ailesi’ne hem de Bayındır’a hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri topluca yeni mağazayı gezdi.

HERŞEY TEK ÇATI ALTINDA

Bent Elektrik ve Elektronik, elektriği olmayan tarım bölgelerine elektrik ulaştıracak. Güneş panelli sulama sistemleri, dalgıç pompa, güvenlik kamerası ve alarm sistemleri ve uydu merkezi sistemleri gibi sektörle ilgili tüm hizmetleri tek çatı altında müşterilerine sunacak.

,

Editör: Haber Merkezi