Ergün ÇELİK

Önceki gece Şehit Mehmet Oruç İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen müsamereye tüm öğrenci velileri tam kadro katılırken, onlara çok sayıda özel davetli eşlik etti. Gösterinin sunuculuğunu ise İngilizce Öğretmeni Ebru Çelik yaptı. Okulun tüm yaş guruplarının performans sergilediği gösterilerde birbirinden renkli anlar yaşandı. Tüm yaş gruplarının koro halinde şarkılar söylemesiyle başlayan gösteriler, birbirinden eğlenceli oyun, ront ve ezberlerle devam etti.

ÇANAKKALE GÖSTERİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Özel Tire Uğur Böceği Anaokulu’nun hazırladığı yılsonu gösterisinde tüm bölümler davetlilerden tam not alırken 5 Yaş gurubunun sunduğu Çanakkale gösterisi büyük alkış aldı. Minicik bedenleriyle tüm salonu ayağa kaldıran 5 yaş gurubunun gösterisi izleyenlerin gözlerini doldurdu.

ALKIŞLAR ÖĞRETMENLERE

Uzun süredir üzerinde çalışılan gösteriler kusursuz bir şekilde sona erdi. Öğretmenler tarafından miniklere verilen görevler bir bir yerine getirildi. Sahneye çıkan minikler öğretmenlerinin talimatları doğrultusunda üzerlerine düşen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirdi. Minikler performanslarını sahnede sergilerken, sahne arkasında koşuşturan öğretmenler alkışın en büyüğünü hak etti. Öğrenci velileri gösteri sonunda öğretmenlere çiçek takdim etti.

“HER BİRİYLE GURUR DUYUYORUZ”

Gösteri öncesi kürsüye davet edilen Özel Tire Uğur Böceği Anaokulu Kurucu Müdürü Sibel Kayper; “Tüm öğrencilerimizin her biriyle gurur duyuyoruz” dedi. Kayper, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “

Hedefimiz sizlerin en değerli varlığı olan çocuklarınızı hayata attıkları ilk adımda, öncelikle mutlu, özgüven sahibi, doğru yolda doğru adımlarla ilerleyen, neyi nerde nasıl yapılması gerektiğini bilen bireyler olabilmeleri için desteklemek. Çocuklar her anlamda aktif oldukları okul öncesi dönemde öğretmenlerimizin desteği ile her geçen gün biraz daha büyüdü ve geliştiler. Onlar, sizlerin ve bizlerin birer göstergesi. Bu gelişimle birlikte sizlerle birlikte olduk ve hepsiyle gurur duyuyoruz. Umarım her birini bizler kadar sevecek ve değer verecek eğitimcilerle karşılaşırlar. Hepsinin hayat boyu sağlık, mutluluk ve başarılı bireyler olmalarını temenni ediyorum.  Emeği geçen Uğur Böceği Ailesi’ne ve bütün üyelerine teşekkür ediyorum. Sevgili velilerimize bize güvenerek en değerli varlıklarını emanet ettikleri için teşekkürü bir borç biliyorum.

Editör: Haber Merkezi