Hafta çerçevesinde bugün İlçe Halk Kütüphanesine, Ahmet Munis Armağan’ın isminin verilmesi ile ilgili tören düzenlenecek. Yarın öğleden sonra ise Kent Müzesi önünde program yapılacak.
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, geçen yıl ilçemizde ilk kez kapsamlı olarak düzenlenen turizm haftasının son derece başarılı olduğunu belirtti. Tanrıseven, bu yıl çıtayı daha da yükselterek hem organizasyon hem de katılım yönünden çok daha kapsamlı bir çalışma yapıldığını belirtti.
 

KAYMAKAM TANRISEVEN: “TURİZM HAFTASINI İYİ DEĞERLENDİRELİM''
Turizm haftasının fırsata dönüştürülebilmesi için etkinliklerin iyi organize edilmesi talimatının veren Kaymakam Tanrıseven, kurumların sürece tam katkı sunmasını istedi.
Tanrıseven şunları söyledi: “Taht-ı Kadim, Şehr-i Muazzam Tire’yi bu tip etkinliklerle daha etkin bir biçimde tanıtma fırsatı bulacağımıza inanıyorum. Tire’yi geniş kitlelere tanıtarak daha fazla yerli ve yabancı turist çekebiliriz.” 

HAFTANIN PROGRAMI
Turizm Haftası çerçevesinde bugün saat 15.00’da İlçe Halk Kütüphanesinde, kütüphaneye Ahmet Munis Armağan’ın isminin verilmesi nedeniyle tören düzenlenecek.
Salı günü saat 14.00’da Kent Müzesi önünde, program düzenlenecek. Protokol konuşmaları ile başlayacak programda, halk oyunları ve mehter gösterisi yapılacak, öğrenciler şiirler okuyacak.
Perşembe günü ise Araştırmacı Yazar Ahmet Munis Armağan Tire ile ilgili konferans verecek. Hafta boyunca afişler asılacak, broşürler dağıtılacak.
 

Editör: Haber Merkezi