Tireli avukatlar, her yıl 5 Nisan’da kutlanan Avukatlar gününü, aralarından ayrılan ve aralarına yeni katılan meslektaşları için erken kutladılar.

 

Ercan ÇELİK

 

Tireli avukatlar, Tire’de uzun yıllar avukatlık yapan ve kısa süre önce Erzurum’da  noterliğe başlayan Şaduman Soruç'un meslektaşlarını ziyareti  ve İstanbul Barosu’ndan , İzmir Barosu’na nakil olarak Tire’de avukatlık yapmaya başlayan Av. Hüseyin Badur'un aralarına katılması sebebiyle geçtiğimiz akşam Kuşadası'nda  bir yemek düzenleyerek Avukatlar Günü’nü erken kutladı.

 

Düzenlenen yemeğe Tireli avukatlar  Av.Gülçin Güney,  Av. Seda Baydar Kalbak,  Av. Pelin Turan, Av. Ahmet Sepetoğlu, Av. Salih Levent Uçak, Av. Serdar Tetik, Av. Selma Uyan, Av. Feruh İdil, Av. Gürol Soyuer, Av. Mehmet Başar, Av. Meltem Saygıner Poslu, Av. Aslı Öğüt, Av. Gürol Soyuer, Av.  Süleyman Budanur, Av. Hülya Soruç başta olmak üzere yoğun ilgi gösterdi. 

 

Kuşadası Adı Meyhane isimli mekanda düzenlenen yemekte, Tireli avukatlar canlı müzik eşliğinde hem eğlendi hem mesleki dayanışmalarını güçlendirdi.

Editör: Haber Merkezi