Ercan ÇELİK


Yaklaşık 250 motosiklet ve 400 motosikletçinin katıldığı açılış etkinliğinde kurdelayı Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Tireli İşadamı Mehmet Delikanlı ve Marsiyass Vip World Kurucu Başkanı Cengiz Alabaz kesti.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Tire’de adeta motosiklet festivalini andıran bir manzara oluşturan açılış organizasyonuna Marsiyass VIP World Aydın, Didim, Manisa, Turgutlu, Salihli, Ahmetli, İngiltere, Nothengam, İzmir, Gaziemir, Karşıyaka, Bergama, Beydağ grupları, Marsiyass VIP World Yönetim Kurulu Türkiye Motosiklet Kullanıcıları Birliği (TMKB) Temsilcisi Serdar BAKİ ve Ahmet AYDOĞAN, Motosiklet Camiasının Duayenlerinden Bülent PORTAKAL, Kadın Motosiklet tutkunlarından oluşan İzmir AMAZON Riders, Raptor Riders İzmir, Goldwing Türkiye, H.O.G. ( Harley Owners Group ) İzmir Chapter, Ödemiş Efe Riders, Türkiye Gezinler Grubu, Mondial RX3 Türkiye Grubu, Lone Wolf, Aydın Efe Sürücüler, Smyrna Riders, Chopper Kings 311, Turgutlu Enduro Cross X, Soma Motosiklet Klübü ve Türkmok birçok kulübün yanında Marsiyass İngiltere ve Marsiyass Nothengam da katıldı.

 

PLAKETLER VERİLDİ

Kurdela kesim töreninin ardından konuklar, Marsiyass Vip World Tire Karargah Evi’ni gezdiler ve Tire’deki üyelerle tanıştılar. Programa katılan kulüp temsilcilerine teşekkür belgeleri ve plaketler Kurucu Başkan Cengiz Alabaz ve Tire Başkanı Faruk Canbey tarafından takdim edildi.

 

TİRE’DE DEV KORTEJ

Karargah evindeki açılış töreninin ardından yaklaşık 150 motosikletin katıldığı dev bir kortej yapıldı. Tire’nin en işlek caddelerinde konvoy halinde gezen motosikletçilere ve motosikletlere ilgi yoğun oldu. Kortejin ardından misafirlerle birlikte Tire Değirmen Restoran’a geçen motosikletçiler, burada Tire’nin meşhur lezzetlerini tatma imkanı buldular.

 

BAŞKAN CANBEY: “KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Açılışla ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan Marsiyass Vip World Tire Başkanı Faruk Canbey, “Tire Karargah Evimizde herkese kapımız açık. İlçemize böyle bir değeri kazandırmamızda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yaklaşık 3 hafta içinde düzenlediğimiz evimizde misafirlerimizin rahatlıkla konaklayabilecekleri, tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri imkanlar mevcut. Yolu Tire’den geçen tüm iki teker sevdalısı dostlarımızı bekliyoruz.” Dedi.

 

“ÖNCE GÜVENLİ SÜRÜŞ”

Marsiyass Tire Genel Koordinatörü Yavuzcan Özkan, Marsiyass ismini Tire’de yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Marsiyass VIP World olarak öncelikli prensibimiz güvenli sürüştür. Gençlerimizin Kask v.b. güvenlik ekipmanları konusunda bilinçlenmesi için elimizden geleni yapacağız. İlerleyen tarihlerde okullarda güvenli sürüş ve ekipman önemini anlatan sunumlarımız olacak. Ayrıca ilçemizde ileri sürüş eğitmenleri tarafından ücretli ve ücretsiz birçok kurs ve eğitim yapmayı planlıyoruz. Marsiyass VIP World bir ailedir. İki tekere gönül vermiş herkesi bu aileye dahil olmaya davet ediyoruz.” Dedi.











Editör: Haber Merkezi