Tirespor Yöneticisi, Ünlü organizatör Muzaffer Baybars ve Tirespor’un önceki takım kaptanı Volkan Güler’in ortak girişimiyle kurulan Kırçiçeğim Davet ve Organizasyon Merkezi rüya gibi bir törenle kapılarını açtı. Sanatçıların yağmur olup yağdığı geceye çok sayıda davetli katıldı. Aynı organizasyonda Türkiye çapında tanınan 10 sanatçının sahne alması, Tire’de bir ilki yaşattı. Davetliler sanatçıların sahne performanslarıyla doyasıya eğlendi.

SANATÇILAR YAĞMUR OLDU YAĞDI

Gecenin açılışını Tireli sanatçılar Ozan Solaker, Celal Geçgin ve Ozan Akyurt yaptı. Daha sonra Yusuf Şanlı ile Onur Işıksal sahneye çıktı. İzmir gecelerinin vazgeçilmez ismi Almina’nın sahnesi ise davetlileri mest etti. Almina’dan sonra Halil Altınses ve Popstar Metin Levent Sahne aldı. Gecenin sonlarına doğru Popstar Armağan ve ünlü sanatçı Güçlü Soydemir söyledikleri şarkılarla davletlileri kendilerine hayran bıraktı.

SANATÇILARDAN BAYBARS’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Kırçiçeğim Davet ve Organizasyon işletmecisi Muzaffer Baybars, açılışa katılan tüm sanatçıları kendi tarzıyla okuduğu küçük şiirlerle sahneye davet etti. Rüya gibi geçen gecede sahne alan sanatçıların tümü Tireli Organizatör Muzaffer Baybars’a övgü dolu sözler sarf etti.

Editör: Haber Merkezi