Tire’de motosiklet sürücülerinin bir çatı altında toplamak, bilinçli ve çevreye duyarlı motosiklet sürücüleri yetiştirmek amacıyla kurulan Tire Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (TİMOK) üyeleri, geleneksel hale gelen “Bahar Pikniği”nde buluştular. Neredeyse her hafta sonu bir gezi organizasyonu tertip eden TİMOK üyeleri, bu haftasonu aileleriyle birlikte Tire’de kaldılar ve piknikte buluştular.

 

Çınar Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen piknik etkinliğine yaklaşık 70 kişi katılırken, kulüp üyeleri ve aileleri stresten uzak, doğayla başbaşa bir gün geçirmiş oldular.

 

“TİMOK, BÜYÜK BİR AİLEDİR”

Piknik etkinliği ile ilgili konuşan Tire Motosiklet Kulübü Başkanı Ercan Çelik, “TİMOK büyük ve güzel bir ailedir. Bizler kulüp olarak hem Tireli motosiklet sevdalılarını bir çatı altında toplamayı hem de eğitimli ve bilinçli motosiklet sürücüleri yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Tüm bunların yanında aynı zamanda TİMOK, gerçek bir ailedir. Bizler sadece üyeler olarak değil, ailelerimizle de görüşür, etkinliklerimize ailelerimizi de dahil ederiz mümkün olduğunca. Bu yılki pikniğimizde de yine ailelerimizle güzel bir gün geçirdik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza TİMOK ailesini tanıttık. Gün boyu oynlar oynadık, sohbet ettik. Bu güzel piknik etkinliği için üyelerimizden oluşan bir ekip büyük bir özveriyle çalışıp hazırlandılar. Emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

 











 

Editör: Haber Merkezi